![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım ne alakası var pısırıklıkla falan..Biz Pısırığız , sen Cesursun öyle mi ??..Onca cevaptan bu sonucu mu çıkarttın ??..Zamanında Söylemiyorsun ki sorun burada zaten..Bi takım Şampiyonluğa giderken,beğeniriz beğenmeyiz bu takımın kaptanına böyle tepki vermen anlamsız ve zamansız..6 hafta kalmış sabret..sonra ne dersen de | ||
| | |
| | #2 | |||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu renklere gerçekten aşık olsan kendini oyuncunun yerine koyar öle düşünürsün lafını ona göre seçersin zamanı ona göre belirlersin.. . umarım delgado bu lafları sana yedirir önümüzdeki 6 haftada.. o zaman bu foruma girip nası yorum yazıcaksın çok merak ediyorum !
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
| | |
| | #3 | |||
| sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu yüzden yeri diil diyorum herkezin görüşü kendine... herkez dilediini söylemekte özgür... | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | delgado bizim kaptanimiz, 10 numaramiz, desteklecegiz..besiktas sevgisi icin, delgadoyu sevdigimiz veya sevmedigimiz icin degil...besiktasimizin futbolcusu oldugu icin
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
| | |
| | #8 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sezon sonu gelsin daha doğru değerlendiririz. | ||
| | |
| | #9 | ||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | offf hoca görmüyormu performansını nasıl oynadığını filan siz hocada daha mı ii bileceksiniz oynatıyorsa b bildiği vardır demkki tmm bizde eleşdiriyoruz güzel oynadığını düşünmüyoruz ama yapılacak işey yok arkadaşım ama lütfen yorum yapan arkadaşlarada sesleniyoum herkesin kendi düüşüncesi düşüncelere saygı lütfen
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |