![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben ona olan güvenimi coktan kaybetim, sezon sonu gitmeli ondan bize hayir gelmez
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence delgado hiçbir işe yaramaz.geleli kaç yıl oldu adamdan 3-5 maç dışında hiçbir şey görmedik.o kadar para alıyor ama karşılığında bize bir şey vermedi.bekliyoruz delgado şu maçta düzelecek bu maçta kendine gelecek ama boşa.bence talibi olursa satılması takım adına yararlı olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zamanlama yanlış yada doğru bu arkadaşımızı açtığı konu için suçlamaya çalışmak yanlıştır arkadaşlar..Bilirsiniz ki herkes tahammülü yettiği kadar sabredebilir... Arkadaşımızın tahammülü bitti diye onu suçlamak bazı gerçekleri örtmemeli... Bu gerçeklerde hepimiz biliyoruz ki kişiliğine karaktareni ne kadar saygı duysakta delgadonun oynadığı futbol ile 3 sezondur takımımıza aman aman bir katkı sağlamadığıdır.. Takımın en iyisi kaptanı yıldızı olması gerekirken maalesef yeteneklerini sergilemiyorsa doğal olarakda böyle tepkilerle yorumlarla karşılaşacaktır. Ha takım şampiyonluğa karşı böyle giderken bu yorumlar yanlış diyorsanız Delgadonun şampiyonlukta payının % kaç olduğunu sormak isterim sizlere...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
aynen..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
vayy bee ... demek beni anlayan biri var .. teşekkürler .. yazdığım bi düşünceyle , futboldan anlamaz oldum cahil oldum , düşman oldum .. bunların hepsini sizler yazdınız .. eğer daha önce yazdıklarımı zahmet edip okursanız , bugün bana "sen kimsin" diyenlerin daha önceki yazılarımı nasıl beğendiklerini görürsünüz ... sözün özünü arkadaş yazmış ::: Ha takım şampiyonluğa karşı böyle giderken bu yorumlar yanlış diyorsanız Delgadonun şampiyonlukta payının % kaç olduğunu sormak isterim sizlere...
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kullanicilara Sataşmadan , Kullanici ile ilgili degil , konu ile ilgili Yorumlar yapalım arkadaşlar.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sol çaprazdan girip sağ çatala vurmaya. Fazla mübalağa oldu ama gerçek şu: İş bitiren on numara şart.Bakınız>eziklerin alexi.
__________________ Sen Benim Damardaki Kanım, Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |