![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
saçma sapan bir açıklama olarak görüyorum bunu. bölücülük yapıyorsunuz. delgado beşiktaşta başarısız oldu. 3 senedir bekliyoruz. daha ne bekliyorsunuz. şampiyonluk gitmek üzere, delgado 1-2 maçta iyi olabilseydi şu anda 5-6 puan önde olurduk. hep yatıyor. hep düşüyor. hep pas hatası. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu maçı alıp gene kalan maçlarda yatacaksa aman oynamasın oynasın tüm maçlarda şampiyon yapsın amenna bak o zaman omuzlardan iniyormu hakettiği ilgiyi fazlasıyla görüyormu
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | sen delgadodan onu beklermisn ? ben beklemem beklediğimiz için oluyor zaten böyle
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Eğri oturalım doğru konuşalım , geçmiş yılları boş verin.Bu yıl Delgadonun roman kratochvil kadar faydası olmadığını düşünüyorum.Aksini düşünen varmı..?
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Delgado'yu sevmek başkadır, ama Delgado kötü oynamasına rağmen onu çok seviyorum, o bir numara, o oynamalı vs. yorumlara bi türlü anlam veremiyorum...Delgado neye göre iyi, bakıyorum maç içinde, bi kere cesur değil yahu, tamam yanındaki adamların da iyi olması lazım onun performansının yükselebilmesi için ama yine de bu kadar kötü olmamalı onun gibi oyuncu, Yusuf bile bu halinle içeri girmeye çalışıyor yaf, kötü de vursa şut atıyor, Delgado bunu neden yapmıyor, attığı goller var, enfes, neden bunlar aralıklı oluyor, 2-3 hafta üst üste atsa yaa...Delgado'nun kredisi bitmiştir bende, ama Delgado gol atınca niye sevinmeyeyim yaf, öyle şey mi olur, ben Delgado'yu tutmuyorum burda, Beşiktaş'ı tutuyorum...Delgado'ya, Bobo'ya falan bi kötü deyince Beşiktaşlılıktan çıkartıyorlar adamı nerdeyse, ne ayak anlamadım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kurduğun cümlelere dikkat et istersen arkadaşım... Bizim delgadoya olan kızgınlığımız yeteri kadar iyi olmamasından yoksa kalkıp delgado gol attı üzülecek kadar İrlandalı değiliz...O yüzden laflarının nereye gittiğine dikkat et istersen çünkü bir beşiktaşlıya yakışmıyor...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (26-04-2009 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |