![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sırada fener var ... Hadi kartalım şu feneri yende şampşyonluğa koşalım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sıradaki gelsin ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Maca Yusuf damgasini vurdu! adam yürüye yürüye gol attirdi HELAL BE ![]()
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Saçmalıklarla dolu bir ilk 11..Holosko tek forvet, Toraman sağ bek, Ekrem sol, Serdar sahada.. ![]() Haftalardır iyi oynayan takımı bozmak adına elinden geleni yapmış resmen..Formda stoper Toramanı sağa çekmiş, formda İbrahim Üzülmez'i kulübeye..Diğer formda oyuncular da Yusuf ve Bobo..Ve onlar da kenarda..Gerçekten ilginç..Fantazi yapcak durumda değilz artık..Ölüm-Kalım haftaları bunlar..Serdar Özkanlık haftalar değil..Yanlışlarla dolu bir başlangıç olmasına rağmen doğruyu erken bulmak önemliydi..Hoca bu anlamda gecikmedi..Bobo'yu alınca hücum kapasitemiz iyiden arttı.."Bu takım tek forvet oynamaz" gerçeğini; "Tek forvet Holosko olunca hiç oynamaz" şeklinde geliştirdi Hoca.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | şu futbol her maç oynansa ne olur sanki? serdar özkanın vadesi doldu artık... aydına bu kadar şans tanınsa takımın yıldızı olurdu... bu arada toraman ve zan göbekte vazgeçilmez... ne zapo ne sivok!
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | maçı izleyemedm az önce ntvde özet görüntüleri izledim yusufun attırdığı jeneriklik gol kolay kolay hafızalardan silinmeyecektir. Son 3 haftadır görünmez adam olan tellonun da müthiş bi asisti var zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmak çok güzel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bütün maç boyunca futboloynamaya çalıştık , delgado geçen haftalardan daha iyiydi , tello bir tane pasıyla yine maçın en iyi adamlarından biri oldu , yusuf gol attırırken aynı adamı 3 kere çalımladı galiba ![]() teşekkürler beşiktaşım bu hafta oynadığımız futbol gösterdiki biz bu sene şampiyon oluruz...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir engeli daha aştık allaha şükür kolay değildi deplasmanda esemeyen es es leri yenmek 2 kere yenilmişler sadece kendi stadlarında çekiniyordum biraz ama kartallarımız işi bitirdi bekleyin ey ahali kartal gümbür gümbür geliyor ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OLEY ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | çok zorlu bir maç oldu aslında gol atamadıkça maç zorlaştı ama ikinci yarıda goller geldi delgado bildiğimiz delgado ama yinede hırslı ve çalışkandı daha iyidi diğer haftalara göre tello beni çok sevindirdi bu hafta artık milli takımın etkisinden kurtulmuş bndan snraki hftalar çok etkili olucağını düşünüyorum yusuf mükemmel bir oyuncu gerçekten süper bir gol attırdı ve bnce geçte girdi yinede işini yaptı boboda sonunda istediği goleulaştı artık performansı yükselir inşallah holoskoyuda çok beğendim bnce iyi oynadılar inş kaçan toplar diğer maçlarda gol olarak döner
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Denizliye ragmen gelen 3 puan diyorum ben buna!! Hoca son 4 hafta lütfen oynama su takimla!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |