![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #2 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yusfun geldiğine pek svnmemiştim ama adam harika old. gstrdi takıma alışınca
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | umarım yedek kalmasını sorun yapmaz ona ve delgadoya ihityacımız var 6 macta (kupa finali dahil)
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geldiğinde söylemişdim Yusuf ,Yusuf gibi oynarsa bizi sırtlar. Gercekden de öyle oynuyor.Tebrikler...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fenerde oynarken Ortega 'ya sormuşlar, Yusuf ile aynı mevkide oynuyorsunuz Yusuf nasıl bir oyuncu ? Ortega : Yusuf adama telefon kulubesinde bile çalım atar !! demiş.. ![]() ![]() Daha bişey demeye gerek yok..Ayrıca yedek kulubesinde Tello gol olduğu anda elini ağzına götürdü inanamıyorum der gibi çok ilginç bir kareydi.. ![]() yatırıp kaldırmak konusunda uzmanlaşmış bilek ötesi varlık. yatırır kaldırır, tekrar yatırır, kalkanı yine yatırır, sağ ayagına topu alıp soldan gelen adamı yatırır, 2 kişiyi yatırır geriye döner kaldırır onları yeniden yatrırır kaleciyide geçer üşenmezse topu çizgiye koyar eğilip kafayla golü bırakır. işte böyledir yusuf şimşek. alıntıdır.. ![]() ![]() | ||
| | |
| | #6 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın ikinci golü öncesinde Eskişehirli Doğa'yı 3 kez geçen ve Holosko'ya asist yapan yıldız futbolcu büyüledi. "AL DA AT" PASI Beşiktaş, dün Eskişehir'i yenerek hem haftayı 3 puanla kapadı hem de zirve takibini sürdürdü. Siyah-beyazlıların, 86'da Holosko ile attığı gol öncesinde sahada Yusuf resitali vardı. 80'de Tello'nun yerine oyuna giren yıldız futbolcu, 5 dakika sonra orta sahadan aldığı topla hızlı bir şekilde ilerledi. HOLOSKO KUTLADI İkinci golün sahibi Holosko ise golden sonra Yusuf'a teşekkür ettiğini söyledi. Golün onun olduğunu belirten Slovak futbolcu, "Topla adam geçmeyi çok iyi beceriyor. Yusuf'un özelliği bu. Top ayağına yakışıyor. İnanılmaz çalımlarla geldi ve bana boş kaleye gol atmak kaldı. Ona tekrar teşekkür ederim" dedi. Yusuf Şimşek, dünkü asistiyle Beşiktaş forması altında ikinci kez gol pası verdi. | ||
| | |
| | #8 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 lik Messi ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşlı kurt maşallah ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |