![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazı arkadaşların ve Spor yazarlarının dediği gibi Eskişehir maçına anormal bir ilk 11 le çıktığımızı düşünmüyorum..Şöyle ki ; Önce şunu belirtmeliyim Denizli,kendisine rakip olan takımı iyi analiz eden,maçlarını seyreden,eksi ve artı yönlerini tespit edip ona göre Takım Taktiği ve Kadroyu seçen bir Hoca..Bunu sık sık kanıtladı bize.. Es-Es in Savunmasında 2 tane 1.95 lik kule var..Hava toplarında etkili..Fakat yerden ağır ve vasat oyuncular..burada Hocanın Holosko ve Serdar Tercihinde ki en büyük etken Es Es'in bu zaafıının yanında Bobonun hafta içi antremanlara katılamaması ve iğneyle oynayacak olmasından doğan dezavantajı lehine çevirmek için Bobo 45 dk. oynatmayı tercih etmesiydi.. Dikkat edin Maçı 2.devre kopartmamıza rağmen ilk devre çok daha etkili oynadık..Neden?? çünkü Holosko ağır savunma arasında çok etkiliydi..ve savunmayı çok zorladı..Sonrada Bobo hamlesiyle oyunu koparttı.. Birde şu Toraman-Ekrem-Üzülmez meselesi var..Şu bir gerçekki Ligin 2.yarısından itibaren savunma oyuncularımız Kurtuluş ve birazda Zapo dışında çok formda..Gökhan,Toraman,Sivok,Ekrem,Üzülmez,Zapo..B u kadar oyuncudan 4lü seçmek oldukça zor bir mesele ve hepsi çok formda..Şunu Anlamıyorum Hocanın, Toramanı sağda Ekremi solda oynatması yeni birşey değil ki..kaldı ki Gökhan Zan tekrar sakatlanıp Toraman stopere çekilene kadar Toraman sağda müthiş işler yaptı..Hatırlayın Antep,Belediye maçlarını falan..Şimdi ortada böyle Realiteler varken bu tercihleri '' Olur mu ? , Yapılır mı ? Saçmalıklara bak ! '' falan demenin bi anlamı yok ne yazık ki..Şimdi bu 6 altı oyuncudan kimleri oynatıp kimleri keseceksiniz ?? Bu bir tercih meselesidir..Size göre Toraman,Kimine göre Zan,Kİmine göre Sivok..Hocaya göre de Üzülmez..Bu bu kadar basittir arkadaşlar..Abartmaya gerek yok..Tercih meselesidir bu..Biraz Beşiktaşı takip etsek bu 4 lünün sahaya böyle çıkacağını biliriz..Ben maçtan önce 4 lünün Toraman-Sivok-Gökhan-Ekrem olacağını tahmin ediyordum zaten..Belki Sivok Öne Toraman stopere kayabilirdi..Fakat Hoca özellikle Bursa maçından sonra Ernst-Cisse ikilisini bozmaması gerektiğini gördü..Sivok'un da Stoperde daha başarılı olduğunu.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Aynen..Tercih meselesi..İşte o tercih bana anlamsız geliyor..Ben katılmıyorum Toraman'ın sağda etkili olduğuna..Toramanı sağ bek oynatmak hücum anlamnda sağ bekten vazgeçmek demektir..1-2 asist yaptı diye Türkiye'deki en iyi yerli stoperlerden birini sağa beke çekmek çok mantıklı gelmiyor bana..Stoperde Gökhan'ı Toramanın önünde düşünüyorsan Gökhan-Sivok ikilisini oynatırsn..Kulübeye de Toramanı yollarsın..Bu kadar basittir bence bu.. Toraman'ı sağa çekip, Ekremi sırf oynasın diye sola çekip, formda Üzülmezi kulübeye yollamak bana hiç de taktiksel bir olay, mantıklı bir tercih gibi gelmiyor.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sivok ve toraman'ın hakikaten çok formda olması denizli'nin tercihini çok da zorlaştırmıyordu geride ama zan'ın dönüşü ve gerçekten çok formda dönüşü onun da kafasını karıştırdı biraz, karıştırmalı da, böyle oynayabilen bir gökhan zan her zaman ilk tercih olur -umarım yine sakatlanmaz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aynen ramazan toraman o bolgede cok mac oynadı verılen tepkılerı bende garıpsedım. eskısehır macında bence hocanın kadrodakı tek yanlısı serdarın 11 baslamasaydı. serdar bu performansıyla bu kadroda 11 oynamaz. zaten hoca ılk yarı da ekremı kendı bolgesıne cektı ıkıncı yarıya da serdarı oyundan alarak i.üzülmezi oyuna aldı bence 11 bu sekılde olmalıydı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Walla ben Toraman'ın sağ bek oynadığı her maç aynı şeyi söyledm..Söylemeye de devam ederim..Derbilerde fln anlarım ama anadolu maçlarında sağ bekte Toraman'ı oynatmak hatadır.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |