![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar federasyon başkanı mahmut özgener final kesinlikle izmirde olacak demiş.izmir takımlarını tutanlar finalin izmirde olmasına sıcak bakmıyorlar.umarım bi olumsuzluk yaşatmazlar.ben bi aksilik olmazsa tribünde yerimi alacam. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Biz fb maçını alınca şampiyonluğu ilan etmeyeceğiz, böyle saçmalık olamaz. Emeği karalamaya çalışanlar Allahından bulsun. Yanlı medya Beşiktaş konuşurken susmak zorunda kalacaksın....
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence yakışmadı maç öncesi bize... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu takimlar olurler birbirine yine mac satmazlar al ligi ver kupayi muhabbetlerine gelmeyin hemen basin bunun gazini veriyor su anda gaza gelmeyin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aslinda fenere tarihinin kazigni atacan..al kupa verligi yapacan..onlar bize yatacak ligde biz onlari kupada genede yenecez ![]()
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah alevere dalevere anlasmasi yapmamistir demirören
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendinize gelin Beşiktaşlıyız diyosunuz Beşiktaş başkanını zan altında bırakıyorsunuz , Beşiktaşlıyım diyen herkeze bu komplo teorilerini red etmek yakışır . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olayda hiç alavere dalavere olacağını sanmıyorum. Yönetimimiz eline geçen bu fırsatları kaçırcağını sanmıyorum. Bu eziklerle 10 maç yapsan, ezikbahçeyi 10 maçta da yenersin (görünen köy kılavuz istemez, her iki takımın performanslarını görerekten). We iki takım yöneticilerinin de gönül işi yapacağını hiç sanmıyorum şu saatten sonra çünkü Yıldırım Demirören Başkanımızın artık kredisi kalmadı. Bu sene şampiyon olmaktan başka çaresi yok. Al kupayı ver ligi olayına girebilecek kadar aptal olabileceğini hiççççç ama hiç sanmıyorum. Bunu 7'den 70'e futboldan anlayan herkes söyleyebilir. Böyle bir anlaşma için kendini riske atamaz bütün maçlarını kazansan dahi, Sivas'ın puan kaybetmesini bekliyeceksin... (Bu düşüncede, BEŞİKTAŞ'ımın hakkıyla geldiği noktaya pislik atmaya çalışan kalemşörlerin tezini çürütür..) Dosthane bir buluşma olduğunu düşünüyorum. (Gerçi BEŞİKTAŞ'ımın BEŞİKTAŞ'dan dostu yok, maalesefki bunu başkanımız Yıldırım Demirören'e aşılayamadık, alıştıramadık, anlatamadık, öğretemedik, bundan dolayı Yıldırım Demirören'e kızgınım)... (KUPADA BEŞİKTAŞ'IMIN, LİG ŞAMPİYONLUĞUDA BEŞİKTAŞ'IMIN)
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! Konu havali_cocuk tarafından (01-05-2009 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |