![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | taraftarların o anlık heyecanlarının ankete yansıması sadece, genel anlamda her konuda üstün oduğumuz doğru ama derbilerde psikoloji faktörü ön plandadır, dolayısıyla aradaki farkı eşitlemek için yeterlidir, geriye sadece saha avantajı kalıyor, bunu kullanarak akıllı bir oyun tarzıyla galibiyeti almalıyız, fark beklentisi içerisinde olmamak gerekir, fark her maçta olabilir ama bu derbilerde maç içerisinde gelişen sürprizler şeklinde açığa çıkar, kazanalım yeter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dikkatli olmalıyız...derbi maçlarında kesinlik olmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | anketler durumu belirtmiş fazla söze gerek yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Tamam rakip kötü olabilir ama bi istatistik daha var fener derbileri kazanıyor onun içinbu maça var gücümüzle asılıp ilk golü erken bulup farka gidip averajıda biraz düzeltip maçı (bitirip ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | önemli olan sahada ezebilmekk işlhh onu da bşrıcaazz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Derbinin havası başka olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Derbilerde favori olmaz ama uzun zamandır ilk defa bu kadar kuvvetli hissediyorum kazanacağımızı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1-0 olsun bizim olsun baska bisey istemiyorum ve demiyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen onemlı olan 3 puan nasıl oynadıgımız veya nasıl ezdıgımız ıkıncı planda su anda galıp gelelım yeter | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |