![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu taraftarı bırakıpta gitmez o ya ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | boboyla yetinenler umarım ş.liginide düşünüyordur.biz değilmiydik sizlere değil formaya aşığız diyen kulübün karına bir durum olursa kimse BEŞİKTAŞTAN üstün değildir.bende aksine satılmalı diyorum.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bobo yu satani bizde satariz...bobo giderse forvetimiz kim olacak nobremi allah korusun .... Konu Cagla tarafından (01-05-2009 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ş.ligini düşünüyorum ve yinede Bobô diyorum geçen seneki ş.ligi maçlarını hatırlatırım Bobô'nun nasıl oynadığını herkes biliyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | "Bu sezon siyah-beyazlı takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan forvet oyuncusnun" hahaha hangi kör bu gözle bakıyomuş ilk defa duyuyorum ben.Bobo biz göndermedikçe zor gider.Hele nantes ve lens gibi sıradan takımlara kovsan da gitmez.Yalan haber yalancı medya. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |