![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ekremn sağ bekte zorlanacağını düşünüyorum..Oranın adamı değil..Toramanı kullanır orda Denizli..Mecburen Zan da göbekte oynicaktır..Böylece Ekremi bitik bir Serdar Özkan yerine sağda veya solda değerlendirmek daha akıllıca olur..Gökhan Zan hata yapmazsa taktik tutabilir..Ama Gökhan da bu tip maçları çok oynamış bir futbolcu umarm hata yapmaz pek.. Konu İbodaca tarafından (21-12-2008 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maç GS ağırlıklı oynanırsa ki bence öyle olacaktır,G:Zan kontrol ettiği alan daraldıkça başarılı olan bir oyuncudur..geniş alanlarda yaptığı hataları yapmayacaktır.. Ayrıca seyrettiğim kadarı ile üzerlerine oynandıkça,GS da Meira ve Servet çok hata yapıyor..Nobre ve Holosko bence çok pozisyon bulacaktır..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben de Servet ve Merianın hiç zorlanmadıkları kadar zorlanacaklarını düşünüyorum..Holosko ve Nobre fena yıpratıcaktır onları..Bu durumda arkadan gelen Tello, Delgado ve Cisse gibi adamlara büyük iş düşüyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Aynı fikirdeyim sizlen, herkez G.Zan-Zapo ikilisine yükleniyor ama Meira-Servet ikilisinin bunlardan bi fazlası yok, hiç söylemiyorlar nedense...Gününde bir Holo delip geçer bu ikiliyi... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | haklısın serdar özkan cok top kaybı yapıyor ama ali alternatifi ali olunca insan gende serdarı yazıyor.Gende bu saaatten sonra hepsi yüreğiyle oynamalı.MANTALİTE DE BU OLMALI.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bencede Ekrem oynar orda...Dediğin gibi Sabri, G.Gönül'den bi farkı yok Ekrem'in, hatta daha iyi bile diyebiliriz, Sabri'den en azından...Toraman'ın hücumu sıfır, savunması iyi, Ekrem'in ise hücumu iyi, savunmasına da sıfır denemez, sonuçta hızlı bir oyuncu, çalım yese de kolay kolay bıramayor, kademe hatası yapabilir tabii ama normal karşılamak gerek, Toraman'da o kadar iyi değil sonuçta sağ bekte... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum. zaten kadroya bakılırsa toromanla lincolnü markaja almak istemiş. son günlerde formda olan ekremle ve duran toplarda iyi olan telloyla kanatları hareketlendirmek istemiş denizli... holoskoda görünnmez kanat oyuncusu olarak oynadığına göre... herkes görevini iyi yaparsa kazanırız inancım tam... ama eğer gol bulamazsak ve nobre yine kaçırmaya devam ederse hemen boboyu almalı değişikliklerde çok geç kalıyoruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |