![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Çok merak ediyordum ismail air ne yazacak şimdi diye.. Ertuğrul hocanın istifa süreceinde söylemdiğini bırakmayan, işi hakaret boyutuna getiren ve mustafa denizliyi öve öve bitiremeyen, hücumda hücum futbolu diye sanki yeni bir şey bulmuş gibi bas bas bağıran ismail air bakın ne yazmış bugün: Beşiktaş'ı Akut kurtarır BEŞİKTAŞ formasını sahaya dizseniz bu kadar kötü oyun ortaya çıkmaz. Siyah beyazlı takımın bünyesi kaç yıldır kalitesiz oyuncu kabul etmiyor. Beşiktaş’a gelip yığınla paralar harcatan ve takıma hurda yığını halinde dolduran teknik adamları tek tek teşhir etmek gerek. Suç Mustafa Denizli'de değil, ondan önce görev yapan ve bu transferleri üstlenenlerde. Sezon sonu böylesi yetenek yoksulu oyunucları takıma kazandıranlar hakkında soruşturma açılmalı....... Adamın derdi hala Ertuğrul hocayla.. Diyemiyor ki yıllardır çapsız yönteimimizin ve benim gibi eyyamcı Beşiktaş yazarları sayesinde bu günlere geldik.. Tabiki tüm suçlu mustafa hoca değil ama onu sütten çıkmış ak kaşık gibi sunup tüm suçu hala Ertuğrula atmak nasıl bir anlayız.. ilk 7 sıradaki takımların beşi ile mustafa hoca zamanında oynadık ve aldığımız puan 1. bir tek trabzonla erturğrul hoca zamanında oynadık ve ondan da bir puan aldık.. Çok eleştirilen Metlaist mağlubiyeti ve Metalistin köy takımı benzetmelerinden sonra görük Metlaisti.. Adamları bu sezon avrupada yenebilen hatta gol atabilen tek takım beşiktaş.. Bu tabloda suçlu tabiki yönetimdir ama bu son 6-7 maçtır sahadaki karmaşanın sorumlusunu haklı çıkartmaz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |