![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | söyleyecek bisey bulamiyorum artik....bekleyip görecez.....
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Abi sana katılıyorum ama bırak artık şu Delgado duygusallığını.Ne zaman gitsin desek,karşısın. Gördük kaptanımızı derbilerde.Biliyoruzki Delgado ancak,Hacettepe'yi DELebiliyor... Yabancılarda revizyon şart.Ernst-Sivok-Holosko hariç...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Gökhan zan'ı sarı kart gördü diye aldıysan vah sana... demekki sen başka biz başka maç seyretmişiz.. Son 2 senesini Türkiyede geçiren bir turist bu Gökhan Zan'ı beşiktaş kadrosunda asla tutmayacağı gibi bir fener maçında da asla oynatmaz.. tigana zamanında yenildiğimiz ofsayt taktiği yapacam diye maçta kezmanı kaçıran, geçen sene alexden kafa golü yiyen, bu sene de semihle omuz omuzayken hem topu ıskalayıp hem yerde kalıp guizayı kral yapan adam bu.. son 3 sezon ilk yarım saatte maça 1-0 yenik başlatan insan.. Şimdi geçen sezon sonunda gökhan zan-toraman ikilisine bir sezon daha tahammul edemiyeceğimiz kesinleşince 10 milyon euro verip 2 tane stoper aldık.. Bu adamlar ligin başında yanyana ve gayet iyi oynuyorlardı.. Denizli gelip birini ortasahalara çekip diğerini de toramana emanet edene kadar.. Hadi bir iki maç denedin olmadı.. Nedir bu ısrar ve inat.. Futboldan biraz anlayan bir insana bak bi tane stoperimiz var ortasahada oynatıyoz bi bak bakalım nasıl oynuyor desen adam 30 dakikada bu adam asla ortada oynamaz deyiverir.. Ortada oynayan birinin hiçbir özelliği yok bu adamda.. ama stoperde ehveni şerden fena gözükmüyor.. Ama sen sırf Delgado prensini oynatacan diye cisseyi de kesip bu adamı defansdan alıp defansı Zan-Toraman'a emanet ediyorsun.. İlk yarı çok kötü olmamızın en büyük nedeni defanstaki bu titreklikti ve sonunda golü de yedik.. Neyse söyleyecek çok şey var ama Denizli ile şahsen tanışmış biri de olarak onun bunlara kulak asmayacağını ve bildiğinden şaşmayacağına eminim.. Bu bakımdan inanılmaz inatçıdır.. Onun için boşa nefes tüketmeylim.. İnşallah kendisinde tek bulunduğuna inanındığım futbol şansının bir kez daha tutması.. Son olarak her hafta tekrar ettiğim istatiği bir kez daha söylim.. Bu hafta ligin bitimine 4 hafta kaldı ve biz hala ve hala ilk 5'deki hiçbir takımı yenemedik.. Yazık.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu seferde 34. haftayı beklicez sayın denizli bırak bu işleri hep aynı hikaye önüne gelen 2 fırsatıda teptin önüne bi fırsat daha gelecek mi acaba | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
90 YTL VERİP ESKİ AÇIĞA KARABORSADAN BİLET ALIYORUM ÖĞLE YEMEĞİ YEMİYORUM VE SAAT GECE 00.30 DA BEŞİKTAŞDAN BEYLİKDÜZÜNE GELİYORUM VE M.DENİZLİNİN O MUHTEŞEM İNCİLERİNİ OKUYOR DİNLİYORUZ TAKIM SAHADA TOP YAPAMIYOR BİZLER TÜM FEDAKARLIĞI YAPIP BİR KEZ DAHA İÇİMİZDEKİ BEŞİKTAŞ DUYGUSUNA KAPILIP STADA GELİYORUZ SİZLER BİR SEZONDA DÖRDÜNCÜ KEZ AYAĞINIZA GELEN FIRSATI YİNE TEPİYORSUNUZ .SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ İSTEMEM BÖYLE GELECEK ŞAMPİYONLUĞA YETERRRR ULANNNNN
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu MetiN tarafından (03-05-2009 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3. de yakalıcaz sanırım ![]() Denizli 10 kişi bile bu kadar kötü oynamamışdık en kötü maclardan biri ni yaşattın.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgado yine Telloya bakarak iyi oynuyordu o yuzden Delgado degil bence Tello cikmaliydi.. Tello kac haftadir cok formsuz zaten. Bugun neydi oyle ya dogru durust hic orta atamadi. Sanki bizim takima buyu yapmis gibilerdi !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugun hangi oyuncu iyiydi?
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aynen usta, istediği oyunculara sallıyorlar sevidiklerini kayırıyorlar!..Ayrım edilmemeli kimse, bu takımda Bobo, Delgado, Cisse gibi oyuncuların miladı dolmuştur kesinlikle!..Maalesef, üzülerek diyorum bunu, ama böyle, görünen köy klavuz istemez... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Delgado-Cisse-Bobo kesinlikle gitmeli Bunların yanına Holosko da getirebilir.Kendini düzeltmesse.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |