![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abi ben artık kimi oynattın niye onu oynatmadınları geçeli çok oldu. sinirimden ölmek üzereyim ya arkadaş sen şampiyonlağa oynayan takımsın lider yenilmiş yen lider ol al götür hiçmi hırs olmaz hiçmi istek olmaz ya!! yemin ediyorum benim 1 haftadır olan hırsımın heyecanımın 10 da 1 ini taşısalar parçalarlardı febeşleri ama anlamış değilim bu oyuncuları holosko dışında çırpınan koşan kovalayan uğraşan hiç kimse yoktu. adamlar her pozisyonda gülüyorlardı ya! lanet olsun size
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya inşallah şampiyon olmayız diyorum artık.. eğer şansa bala olursak bu herifler adam yerine konacak futbolcu zannedilecek.. zaten çoğu elimizde patlayacak birde şampiyon olursak herkes kalır yine hüsran yine rezalet
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu şekilde bi oyunla gs maçıda imkaansız görünüyor. Ayakta duracak hali yoktu kimsenin. Hala birisinin çıkıpta bu bir kamera şakasıydı demesini bekliyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() İlk defa bu kadar berbat oynadık
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 10 kişi oynasak belki kazanırdık ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Şaka bi yana o kurtarıcı mı değil mi bilmiyorum ama, bildiğim birşey var o da serdardan acilen kurtulmamız gerektiği . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |