![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | delgado ve sedar özkan gönderilmeli.oynamayan adamların bu takımda yeri yok.biz delgado dan neler bekliyoruz adam daha çıkıp da hangi kritik maçı aldı?hangi maça damgasını vurdu?serdar özkan dan zaten söz etmeye bile gerek yok.bu adamdan futbolcu falan olmaz. | ||
| | |
| | #2 | ||
| H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | En başta Bobo ve Gökhan zan gitmeli.İbo jübilemi ne halt yapıyosa yapsın..Eğer Mustafa denizliyle yola devam edilecekse vede sistem yine 4-3-3 olacaksa Delgadoda gitsin. Çünkü bu sistemin oyuncusu değil.Çok yetenekli ama ceza alanına uzak oynadığı için kendini gösteremiyor.Sol forvet veya sağ forvet oynadığında daha etkili oluyor ama mustafa hoca genelde yusufu oynatmak için delgadoyu orta alana itiyor.. Sivok ön libero oynayacaksa gitsin.Stoper oynayacaksa kalsın. Cisse yerine aynı özellikte ancak daha yetenekli oyuncu alınacaksa gitsin.Aksi takdirde kalsın.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | öncelikle yönetim gidecek sonna yabancılardan delgado bobo sivok zapo gidecek yerli olarak ta zan serdar özkan serdar kurtuluş gidecek yerlerine adam gibi adam alınacak en azından ruh tasıyan isimler gelecek | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | +cisse
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgadoyu Cok severim kişiliğini ama futbol olarak daha güvenim kalmadı sabır taşım çatladı . dün yorum yazdığımda delgadonun son şansı dedim ya bütün sezonu çöpe atacak yada bütün sezonu kurtaracak ama o bütün sezonu çöpe atmayı tercih etti . Şampiyon olsakta olamasakta yinede aklımda yola devam edilmemesi gereken futbolcular var . kim bunLar benim görüşüm : BoBo : Boboya atılan bütün toplar duvara çarparmıs gibi geri dönüyor top saklayamıyor ve rakibe pres yapmıyor daha fazla üzülmeye gerek yok bence gönderilmeli Delgado : Sabrettik sabrettik ama sabır taşı çatladı bizi daha fazla üzmeye hakkın yok . kesinlikle gönderilmeli .( kişiliğini cok seviyorum efendi insan ) Serdar özkan : sen hocanın verdiği şansları hep geri ittin değerlendirmek istemedin kulübede oturmaya mahkumsun . yaşıtların bak su an nerelerde İbrahim üzülmez : çok sevdiğim bir futbolcumuz devam edilebilir ama kesinlikle iyi bir alternatif alınmalı . Ayrıca iyiki dün kalede rüştü vardı yoksa çok farklı yenilirdik ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo-Holo-Ernst-Ekrem hariç alayı en başta yıldırım demirören.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |