![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | g.zan bobo delgado : satilsin cisse , serdar ozkan : kovulsun mustafa denizli kupayi ezikbahcelilere verirse : yeni sezonda serbest kalsin onun yerine luceskuyu getirsinler
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | o degilde gecen hafta bobo 10 milyon euroluk oyuncu diyordu burda simdi gitsin diye yazanlar ne kadar meraklisiniz adam gondermeye be kardesim nedir bu anlamadim her maglubiyetten sonra takim degistireceksek isimiz var bizim ama bobo o pozisyonda golu yapip maci beraberlige getirse kalsinmi diyecektiniz forvet ulan bu adamlar ne kadar top alirlarsa okadar is yaparlar senin takimin ileriye topmu tasidiki sen bobo gitsin su gitsin bu gitsin diyorsun anlamadim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
peki bobonun patlamasina nekadar bekyelecegiz torunlarimiz baba olana kadar mi ..... golu atsaydi diyorsun ama atmiyor kardes ben de seviyordum boboyu ama buyuk maclarda yok kucuk takimlara karsi sen de bende digeri de gol atariz ama biz buyuk takimiz ve buyuk takimlara karsi oynayacak bir futbolcu istiyoruz
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo delgado ya artık sabrım kalmadı !
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hic bosuna kimse aman bobo gitmesin aman delgado satlmasin demesin, bunlar cakma yildiz ya. cisse, delgado, bobo gitmeli
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsim vermeyeceğim ama Beşiktaş sevgisini bilmeyen , sırtındaki formanın heyecanını hissetmeyen , sahada savaşmayan adam istemiyorum ben bu takımda. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 59
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar öncelikle seneye yüzde yüz iyi bir kaleci alimasi lazim.ikincisi g.zan-toraman.üzülmez üclüsünden ikisinin mutlaka gönderilmesi lazim.önemli maclarda büyük hatalar yapiyorlar.kac sezondur hep ayni.serdar özkandan birsey olmaz.delgado malesef kayiplarda halen.orta sahaya mutlaka bir oyun kurucu lazim.delgado ile büyük isler yapamayiz.aydin karabulutda mutlaka kazanilmali sans verilmeli.gaziantepsporda bekirle oynamis bir oyuncuyla tanistim.bekirin gökhan zandan bes gömlek daha iyi oldugunu söyledi.g.zanla bekir takas edilmeli. 1-kaleci mutlaka alinmali 2-defansa saglam iki kisi alinmali 3-orta sahaya delgadoyu satip iyi bir oyun kurucu alinmali 4-solda aydin karabuluta sans verilmeyecekse iyi bir sol acik alinmali 5-golcülerden biri satilip daha kaliteli bir golcü alinmali
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |