![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şampiyonluğa inancım Hiç eksilmedi Sezon Sonunda gülen taraf biz olacağız bundan şüphem yok benim sadece kızdığım nokta Neden bu kadar önemli bir maçta futbolcularımız Beklenen oyunu sergileyemiyor fenerin 2.golünde 17 pas yaptılar bizimkilerden birisi çıkıpta pres yapmadı hepsi izledi çok üzdüler beni o gece üzüntüden hastalandım ama inanıyorum bu takıma sonuna kadar güvenim tam allahın izniyle şampiyon biziz hemde iki kupada da | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Yenilmesi normal bir maç değil arkadaşım.Yeter ya ne bu 6 da 6 oldu.Ne zaman yeneceğiz feneri.Bırakta eleştirelim bi taraftar olarak.Ya bu takım şampiyon olsun kupayı alsın yine omuzlarda taşırız (bence ikiside olamayacak) ama bu bizim futbolcuların artık büyük takım ayarında futbolcular olmadığı gerçeğini değiştirmez.Destekse Allah'ına kadar destek veriyoruz.Ama şu ne demek ki ''yenilmesi normal maç''. Yani dünya kadar eksiğiyle kendi sahamızda 35 bin tarafatar önünde şu feneri yenemiyorsan Beşiktaş formasınıda giyme.Takım yenilmesin diyemeyiz illaki yenilir ama bu taraftar için bir onur maçıdır.Bak bakalım sen gözünü kapatırken dışarıda neler konuşuluyo.''Eksik kadromuzla 2005-06 sezonunun intikamını aldık'' diyor adamlar bunu konuşma hakkını onlara verenleri bu yüzden eleştirmeyelim ama 7 yılda bir gelen bencede bundan sonra 10 yılda bir gelecek şampiyonluk ümidini hiçbir büyük takım oyuncusu kırmaz işte bu yüzden eleştirelim.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | |||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | vallaha iyi gün kötü gün bilmem ama cisse ve boboya geldiğinden beri ısınamadım beğenmiyorum. zapo istediğimiz gibi çıkmadı delgado zaten sezon başı yollanmalıydı.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Beşiktaş'lılığımızı ölçmek kimsenin haddine değil.Zaten arkadaş yapılan yorumları başka bi yerinden anlamış.Kimse burda takıma köstek olalım diye yorum yazmıyor.Bu oyuncular feneri yenip kupayı alsın sırtımızda taşırız.Ama alamayacakları o kadar aşikar ki işte kızılan nokta budur.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Aslında suç 6 yıldır küçük futbolcularla büyük takım olunamayacağını bir türlü öğrenemeyen başkanda , fakat küçük futbolcuda olsan o formayla o taraftar önünde bir derbi maçta , üstelikde neredeyse şampiyonluk maçında , hiçbirşey yapamıyorsan bile en azından koşarsın be arkadaş!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |