![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
beşiktaş şimdi şampiyon olsa ne kadar sevinebilirsin ? 2 maçta da fb'yi , ts'yi , bursa'yı , sivas'ı yenemedik , gs ilk maçı kaybettik .. bence şampiyonluk olunmaz , HAK EDİLİR ve ben hakettiğimizi düşünmüyorum .. ayrıca yazının başında hiç bi mantığa sığmaz demişsin .. bakış açın darsa yapacak bişi yok kardeş ..
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sezon başında hedefler belirlenirken; "tüm kupalara ambargo koymaktan" bahsedilir. Sezona "tüm derbileri kazanalım gerisini boşver" diye giren takım varmıdır?
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (04-05-2009 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
şampiyonluk HAK EDİLİR cümlemden eğer bunu anladıysan sana cevap verme gereği duymuyorum arkadaşım !!!
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Arkadaşım yorma kendini boşuna.Anlamazlar.Olaya tamamen farklı bakıyorlar.Kıt bir düşünceye sahip olan onlar.Manchester united bugün 4 yediği liverpool maçından sonra bıraksın o zaman futbol oynamayı.Sezon öncesi hedefi derbiler olarak belirleyelim.Arkadaş demiş ya hekedilir diye.O zaman efner haketti şampiyon fener dimi? Geçiniz ya 20 sene önceki insanalr bile böyle düşünmüyordu.Allah aşkına lütfen... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Febeyi yenemedikden sonra önemi yok bence. O kadar cok sevinemem anca Kupada ezicekler ezikleri ozmn isterim o şampiyonlug.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
RUHUMUZ BURADA ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Zaten sakin olmasak bile ne işe yarar? Olmuş bitmiş artık maç.Keşke alsaydık keşke ama keşke demekle olmuyor.Önümüzdeki maçlara bakmamız lazım.İnşallah hakkımızla alırız kalan maçları oluruz şampiyon.Feneride kupada sustururz inşallah.!
__________________ Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Guest
| ya biz sakiniz zaten hem de fenere yenilmek kadar kötü bişi yok birde sizinl derdimiz biz gs düşmanıyız falan diyolr ligdeki durumlarına bakmadan konuşan ne kadar it dinledim bugün biliyomsunuz ben takımımın böle olmasını istemiyorumm onlarda şans var büyükleri yenip küçüklerde kapak oluyolar böle bi takıam yenilmek gercketn kötüü | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Tamam sakin olalımda, ben açıkçası G.Saray'ı yeneceğimize inanmıyorum. Çünkü bu çocuklar stresi kaldıramıyor artık bu ispatlandı. Neden Beşiktaş tan tek futbolcu milli takımda değil bu daha net anlaşılıyor. YETERSİZ KADRO... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |