![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yha fener bizi son 6-7 maçtır eze eze yeniyo hemde hep aynı skorla ( 2-1 ) gülermisin ağlarmısın resmen rezillik yha kendi evimizde 4 yıldır feneri yenemiyoruz onlarda bizi kadıköyde 7 yıl üst üste yenememişlerdi ama çoğu maç berabere bitiyordu ama adamlar inönüye geliyolar yeniyolar gidiyolar biri bize bu rezilliğin hesabını vermeli
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
şampiyonluk HAK EDİLİR cümlemden eğer bunu anladıysan sana cevap verme gereği duymuyorum arkadaşım !!!
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Kendimize gelelim arkadaşlar ya. tamam kaybettik derbiyi, ama yeter biz de silkelenelim. Şampiyonluk mücadelesi veriyoruz ya. Galatasaray düşmüş kocaelinden 5 yiyor, adamlar hala şampiyon olcaz diyolar. taaki bu haftaya kadar. her hafta yenilip yenilip şampiyon olcaz diyorlardı da yeni utanıp sustular. Adamlar avrupaya gidemiyor 5 takım gidiyorken. Bırakın da fener de kendini eğlendirsin, 6.lık mücadelesi verirken bizi yendi diye. Onlar da kupa finalini bizle oynuyorlar diye avrupaya gidiyorlar. Kendinimize gelelim. Bülentin çırpınışlarını görmüyor musunuz? Adamlar her maçtan sonra ağlıyor. Çünkü adamlar kendileri de biliyor ki o kapasiteleri yok. Bu fırsat elimize 3 kere de gelir, 7 kere de. O yüzden toparlanıp mücadelemize devam edelim. Şampiyonluk baskısı olmuşken takım da, takım bu stresi kaldıramıyorken, bir de onlara inönü baskısı vermeyelim. Örnek mi? Herkes serdara veriştiriyor, evet kötü oynuyor ama ben fener maçında kızamadım. Ayağına top geldiği anda statta uğultu kopuyor. Valla kimse kendine 30bin kişi aynı anda söverken dogru bir iş yapamaz. Ondan kendimize gelelim; her hafta puan kaybedebilecek bir liderle aramızda 1 puan var. Ve daha 12 puan var. İyi yada kötü takım, desteğe ve mücadeleye devam. Oyuncular az mücadele ediyorsa, biz daha cok mücadele edelim şampiyonluk için. Bir de şunu düşünün; şampiyon olup, kupada feneri yensek; en karlı kim olur bu işten? Bu futbolla yenemeyiz triplerine girmeyin. İlk defa fenere karşı mücadele edemedik; ligin 2. yarısında. Ve ilk yenilgiyi aldık. Fenerin gidin futboluna bakın. 2 kupada bizim.. ben inanıyorum.. Konu mecerkn tarafından (05-05-2009 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Arkadaşım biz ne kadar kendimizi yorsakta bu sitedeki bazı arkadaşlar bizim gibi düşünenlerin anlayışını kıt olarak değerlendiriyor.Bence boşuna kendini yoruyorsun.Artık şampiyon olsak bazıları sevinmeyecek(MİŞ)... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Arkadaşım yorma kendini boşuna.Anlamazlar.Olaya tamamen farklı bakıyorlar.Kıt bir düşünceye sahip olan onlar.Manchester united bugün 4 yediği liverpool maçından sonra bıraksın o zaman futbol oynamayı.Sezon öncesi hedefi derbiler olarak belirleyelim.Arkadaş demiş ya hekedilir diye.O zaman efner haketti şampiyon fener dimi? Geçiniz ya 20 sene önceki insanalr bile böyle düşünmüyordu.Allah aşkına lütfen... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben size katılıyorum. Artık ne olursa olsun geride bırakmalıyız önümğze bakmalıyız. Bu arada "1903_delisi" arkadaşım tabiki hepimiz şampiyon olduğumuzda sevineceğiz ama derbileri kazansaydık daha bi içimize sinerdi daha bi haketmiş hissederdik kendimizi. O şekilde yorumlar yazan arkadaşlar bunu kastediyorlar bence o anın öfkesiyle yanlış ifade ettiler kendilerini. Yoksa kartalım şampiyon olmuş tabiki sevineceğiz olur mu öyle şey... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |