![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #4 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
evet abi sana katiliyorum ama denizlinin bi ceki duzen vermesi lazim takim oyununa kim ne oynuyor belli degil son gs macindada dikkat ettiysen nobreyi cikartiyor hoca zapo 30 dakika forvet gibi oynuyor olacak ismi allah askina nobreyi cikartma bari o zaman yoksa zaten kim gelirse gelsin onemli bir degisiklik olmaz bu saatten sonra bari denizli geldi takima belirli bir zaman gecti alisti ben sezon sonu devam edilmemesinden yanayim denizlinin hocaliginida begenmiyorum sahsen ama en begenmedigim noktasi gelecek adina en ufak bir hamle yapmamasi o yuzden sezon sonu uzun yillar plan ve program icinde (bu lafin altini ciziyorum) calisacak uzun yillar klubu tasiyabilecek ve en onemlisi besiktasin alt yapilarina onem verecek ve yarismaci olacak bir antrenorle anlasilmasindan yanayim ama bu sezon yine bir hoca degistirmek tamamiyle intihar olur artik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |