![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi bırakn bu ıslerı yhaa hiç bir derbi macını kazanamadıktan snra şampyon olmamz neye yarar her derbi macında korkarak takımı geri çekerek oynattıktan snra bu teknk dırektörü elimzde tutmannda bnce bı faydası yok bız rakıplermızın hepsını kım olursa olsun EZE EZE gecmelyızkı ŞAMPİYON bir takım olalım...... AYNEN 100.yılımzdakı gibi | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Höst...... Leke nedir ya? Biz çok önemli bir maç kaybettik. Şerefli tarihimize, Beşiktaş'a yakışmayacak birşey yapmadık. Bu kelime ofsayt.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Takımımızı elbette çok seviyoruz elbette sonuna kadar , her koşulda arkalarındayız...BU ne şimdi ne de her hangi bir an değişebilecek şey değil ... Ama ben taraftar olarakta rahatsız olduğumuz canımızı sıkan durmlarda da tepkimizi koymamız gerektiğini düşünüyorum..Dünkü yenilgide elbette hatalı olanlar ve suçlu olanlar var ve bizde bu durumdan rahatsız olduğumuzu dile getirmek zorundayız....Çünkü şampiyonluğu çok istiyoruz ve bundada çok haklıyız.Çünkü bu kupaları en çok BJK taraftarı hak ediyor....
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum "leke" kelimesi olmamış..o malum Liverpool maçından sonra futbolcuların gözlerine siyah bant çekenlerin atabileceği türden bir başlık olmuş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Lig maçımı kupa maçımı hangisini kazanamak isterdin diye sorsalar.Şüphesiz kupa maçını seçerdim.Buradaki bi çok insanda onu isterdi.İlk maçı kaybettik ama kupayı göstermezsek onlara o zaman yandılarrr!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kusura bakmada arkadasım sampıyon olsak bıle ben bu macın sonunda 1600 tane ezıgın hep bır agızdan fenerın ölüsü kartalı ....... demesını unutamam. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Feneri ezeceksin , geseyi ezeceksin 2 kupayı da alacaksın ozaman paklar işde.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |