![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eziklere kupa yüzü göstermeyin.! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 100% haklisin. Besiktasi sevinmek icin sevmedik. Ama Inonuye gelen binlerce taraftara yazik degilmi? bizlere yazik degilmi? Besiktas bizi sadece uzuyor. Kac senedir hep Fener maclarinda sampiyonlugu kayip ediyoruz. Futbolcularin ise hic umrunda degil onlar aliyor pasa pasa paralarini.. Askimiz renklere onlara degil !!! Bu taraftar hak ediyor sampiyonlugu.. Kac senedir Feneri yenemiyoruz. Bir zamanlar kalecisiz 10 kisi kadikoyde yendimiz takimi okadar eksikleri olmasina ragmen yenemiyoruz.. Millet bizimle alay geciyor. Sorun degil sonuna kadar Besiktasliyiz ama sampiyon olup onlari sustursak kotu mi olur???
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bazı arkadaşlarımız karşılıksız sevdiklerini söylemişler biz nasıl seviyoruz sizce? Yanlız bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz sportif başarılar yeni nesili yani şimdiki çocukları Beşiktaşlı yapar.15 senede 1 şampiyonluk görmüş bir nesil olarak yüreğime ektiğim kartalımı yine severim ama üzüldüğüm nokta budur.gs ve fb boyleykende şampiyon olacak dirayeti gücü gösteremiyorsa bu takım.Kusura bakmasın kimse Demekki oyuncular bizim kadar beşiktaşlı değiller..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu lekeyi ne temizler ? Bu konuya pek çok kez göz attım ama yorum yazmamıştım. Şimdi yazıyorum çünkü bu konunun başlığı sürekli gözümü tırmalıyor. Bazı arkadaşlarımda yazmışlar zaten bunu bir leke olarak görmeyelim diye. Ben kesinlikle katılıyorum . Bunu leke olarak nitelendirirsek febe ye karşı kendimizi küçük düşürmüş oluruz. Yapmayın lütfen. Bizim forumumuz medya tarafındanda takip edilen bir forum ayrıca bazı febeli kişilerde göz atıyorlardır eminim. Bu şekilde yanlış ifadelerle onları gazlamaya ne gerek var. ? Bu kadar sert konular bu kadar sert başlıklar açmayalım lütfen . Yoksa 3 kuruşluk insanlar kendilerini 5 kuruş zannediyorlar. Bu kazanmamız gereken son derece önemli bir maçtı. Kaybettik. Olsun . Hep birlikteyiz omuz omuzayız. Beşiktaşlıyız.!!! İşte o kadar ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaa arkadaşlar..ne lekesi ,ne temizlemesi yaa..ne zamandan beri yenilgiler alınlara leke oluyor..çıktılar,oynadılar ve yenildiler..rakip bizden o gün için daha iyi ve şanslı idi..ne yani ölelimmi..yada asalım mı keselim mi..futbol bu...maçtan önce bas bas bağırdım ;kimseyi kücümsemeyelim diye..bu çocuklar değilmi buraya kadar getiren..bundan sonrasını da bunlar tamamlayacak..inşallah şampiyon oluruz..olamasak da eksiklerimizi konuşuruz,seneye bakarız....Arkadaşlar .. başka Beşiktaş yok..bu takım bizim takımımız,ben senelerce oynadım ,biliyorum ki bazen sahada istediğinizi yapamazsınız.pazar günü de öyle bir gündü..çok üzüldük ama,hayat devam ediyor..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | teşekkürler ![]() kupayı alamamak söz konusu bile olamaz bu saatten sonra..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Şampiyonluk maçlarında oyuncular oynamıyorlar..Resmen sahaya yenilmeye çıkmışlar.3 senedir aynı hikaye..Şampiyon olmamız gs maçına bağlı.Büyük maçlarda elimiz ayağımız titriyor.Ben maçtan önce bu ezikleri rahat yeneriz diyordum ama oyuncular maçı istemiyorlar işte. Şimdi futbolcuların kendilerini affettirmeleri için kupa finalinde eziklere sahayı dar edip kupa yüzü göstermemeleri.Ondan sonra da ligde kalan 4 maçı kazanıp şampiyonluğu almalarıdır.Başka isteğimiz yok. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |