![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
,ama ;bir beşiktaşlıya ve bir kartala yakışır olgunlukta ve zekada tepki vermelisin..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ben tabikide yerine göre tepkimi yerine görede tepkisizliğimi koyarım bende neyin kötü neyin ii oldugunuda bilecek kadarda allahıma sükrler olsunki akıl var ben sadece o arkadaşın yada abimin, amcamın dediğini anlamıyorum 14-15 yasındakilerle protesto yapılamazmı 14-15 yasında kpalıda sesim çıktıgı kadar bagramazmıyım illakı beşiktaşa aşım olmam için, bu sevdadan vazgecersek allah belamızı versın demek için 20 yasını geçmekmi gerekiyo yönetime tepkimi koymak için büyümüşmü olmam gerekiyo gerekirse geceleri uyumadan sabahlar etmek için çocuk olmamammı gerekiyo..... ben bunların cevaplarını istiyorum....
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | UTANMIYORUM DİYENLERİN BUNU İÇTEN SÖYLEDİKLERİNE İNANMIYORUM,ÖĞRENCİLERİM NE OLDU HOCAM DEDİKLERİ ZAMAN ONLARA VERECEK BİR TEK CEVABIM BİLE OLMUYOR,ACABA KİME SUÇU ATSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM,ŞİMDİ SİZLERİN YAPTIĞI GİBİ DEĞİLMİ,BEN NEDEN UTANACAM BAŞKASI UTANSIN,BU HALE GETİRECENLER UTANSIN VS... KAÇ DEFA SUÇU BAŞKASINA ATACAKSIN VEYA HAFTAYA BAHANENİZ NE OLACAK... İNADINA TÜPÇÜ,İNADINA KOCA KAFALI...BENİM İÇİN ARTIK BAŞKAN SIFATINI HAKETMİYOR,BU SIFATLAR ÇOK UYGUN... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |