![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hay Allahım.Suratına tükürsek,dua edecek haldeler...Neyse. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Ben şahsen annesine gönderiyorum yaptığı hareketi umarım aklı başında birşey yapmıştır.eğer yapmadıysada anası düşünsün umarım semihin kulağına bir yerden gider şu yazdıklarımda | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aynen.Ettilerse ettiler.Sanki biz etmedik mi maçtan sonra.Bu kadar olmaz artık.3 defa boyun eğdiler bu ezik fenere.Tuncaya hindi baba çektirdiklerinden utansınlar.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | abicim ben fifa oynarken yenilsem sinirden bilgisayarı yumrukluyorum tavla oynarken yenilince küfür kıyamet koparıyorum sinirden ya bunlarda hiç mi hırs yok hiç mi eziklik duymuyolar hiç mi söylenenleri tınlamıyolar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen katılıyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç bir futbolcuya yakıştıramıyorum bu hareketleri ya...Bizimkiler de yapsa aynı şekilde üzülürüm,yazık sporcu dediğin ahlaklı olur.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | futbolcu 7/24 göz önünde , her hareketiyle topluma örnek olması gerekir , rakibine saygı duyması gerekir.. ama görüyoruzki Türkiye'nin en güzide kulüplerinden biri olarak gösterilen feneVbahçenin futbolcuları mesleğinin gerekliliklerini yerine getirmekten aciz ! rakibine ve en önemlisi sorumlu oldukları 70 milyona karşı saygısız ! kameraların , ses kayıt cihazlarının olduğu bi ortamda böle bi eğlence gerçekleştirmekten çekinmeyen bu reziller aslında kendi camialarının duruşunu ortaya koyduklarının farkında değiller belkide.. size yakışanı yapıp bizleri şaşırtmadığınız için hepinize teşekkür ederiz ..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben farketmedim Semih in hareketini ama köt birşeyse ki bu milyonlarca Beşiktaşlı taraftarı ilgilendirir Ezikbahçe adam olsunda bizim Nouma yı yolladığımız gibi yollasın dicem ama onlarda şeref ne gezer.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |