Alıntı:
pascaltekin´isimli üyeden Alıntı
adamý kýskanmaktan baska býrsey býldýgýnýz yokk sebayý gondermekte haksýz olabýlýr ama donemde de besýktas cookk ýýý degýldý aldýgý yanacý oyuncalrý sýz bnde daha ýýý býlrýsýnýz serdar býlgýlýye gelýnce onu kapalý kovmadý eský ve yonetým kurulu arkadaslar kovdu kapalýya alakasý yok zatennn 100. yýlýnda serdar býlýgýlýye kufur duymadým
onlar besýktas ýcýn her seyý yapýyolar kapalýda kufuu yok etmek ýcýn elýnden gelený yapýyorlar .
sýze sadece guluyorum adamý kýskanmayýnnnnnnnn |
çok komiksin kardeþim nesini kýskanacam alen abi nin hakkaten çok komik ve hayret biþeysin , ben serdar bilgiliye 100 . yýlda küfür edildi demedim yazýmý iyi oku , 101. yýlda kapalýda alenin emir erleri küfretti serdar bilgili ye bunun ne karþýlýðýnda olduðunu sor alen abi ne . Büyük baþkan seba ya karþý kapalýda yapýlan küfürler asla af edilemezler seba ya neden ne karþýlýðýnda küfür ettirdi sor alen abine . Daha 20 yaþýndasýn ne kadar hatýrlýyorsun seba dönemini bilmiyorum ama git doðru yerlerden medya arþivlerinden oku öðren neden seba ya küfredilmiþ kim ettirmiþ ne karþýlýðýnda ettirmiþ , ayný þekilde serdar bilgili ye 101. yýl da yapýlan kumpas ve kapalý da kim küfür ettirdi iyi öðren eksik biliyorsun .
101. yýlýn sonunda serdar bilgiliye demirören küfrettirmiþtir alen abine sor bakalým küfür karþýlýðýnda demirörenden ne vermiþ .
Bak kardeþim olaylarý tam bilmeden kýskanýyorsunuz diye kimseyi suçlama zira alen abi nin kýskanýlacak hiç biþeyi yok .