![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | oh be gidiyor... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Delgado nun hangi macini hatirliyosunuz? Benim aklima gelen 2 kafa golü var sadece. Sampiyonlar ligi elemesiydi yanlis hatirlamiyorsam. Bu kadar mac ben de oynasam top kafama carpip gol olurdu herhalde.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado kişilik olarak 10 numara aslında gercek futbolunu oynasa neler yapabileceğini biliyoruz ama bir türlü istediğimiz futbolu bize gösteremiyor bizi üzüyor iyi bir fiyat verilirse satılsın yoksa kalsın | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | delgadoya imse para mara vermez, asıl bizi nasıl kazıkladılar 7 milyon euroya kendsinin basel den bonservisinide ülkere 5 milyon euro ya ödetmişlerdi, elimizde patladı, kral cıplak arkadaşlar 3 büyüklerin en kötü sü bizde bir alex bir lincoln bide delgado,bide delgadoyu begenmemek de suc muş gibi söyleniyor ne yani adam kötü oynayınca taraftarız diye iyi mi, oynadı diyecegiz, bu adamda elde patlayacak saygılar | ||
| | |
| | #5 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten bonservisinin alınması hataydı...Bari en az kayıpla gönderilip yerine takımımızı sırtlayacak bi oyuncu alınmalı mutlaka...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | delgadodan ümidimi ilk senesinin sonunda kesmiştim ben. bu kadar güçsüz bir futbolcunun beşiktaşta işi ne. onun oynayacağı ligler sakin sert geçmeyen ligler olmalı. orta asya gibi. bizde işi yok. adam dediğin sergen gibi topu ayağına aldığı zaman hemen yere yatmayacak. topu saklayabilecek. omuz omuza mücadele edebilecek biraz.bu nedir yaa. yanında koşan adamın havasından etkilenip yere yatıyor bu adam. birde kaptırdığı toplar var. tam atağa kalkarken saçma bir pas ve tüm takım oyundan düşüyor. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen göndersinler gitsin adam gibi oyuncular alsınlar şampiyonlar ligine gidicez baskı kaldırcak oyuncu lazım
__________________ | ||
| | |
| | #10 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uzun süredir katkısı hiç yok gitmesi iyi olur çünkü bu böyle gitmez biz beşitaşımıza yararlı futbolcuları görmek istiyoruz
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |