![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bütün sezonu kurtaracağınız 5 maçınız var önünde hepsini kazanın olay bitsin hem siz mutlu olun hem biz güvenimiz sizlere tam | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | hala anlamadinizmi arkadaslar bu denizli oldugu sürece bu takim hicbir önemli maci kazanamaz ve kazanamadida kupa macina yine 6-7 defans futbolcusu sagda en formsuz futbolcumuz ekrem defansa yine kazma gökhan zan ile cikar ulan ekremle gökhan zan akrabasi galiba her mac banko , biraz geriye gidiyorum sezon basina zapo ve sivok beraber defansta oynadiginda gol yemiyorduk tabi kaledede hakan olmasi lazim rüstüya her sut gol .....sag beke koy serdar kurtulusu ne var bu ekremde anlamiyorum herif orta yapmasini biliyorsa bende messi yim ozaman....oynat 4-1-3-2 bak nasil firtina gibi esiyoruz ama bizim denizli napiyor solda üzülmez sagda ekrem cift önlibero ortada kazma gökhan bu takim nasil mac kazansin ....ama adam beisiktasin gol yediginde gülen birisi normal kazanmak istememesi.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Madem bu kadar Futbol bilgin kuvvetli git sen ol Teknik Hoca. Yahu febe macında. Bobo-Tello-Delgado-Holosko gezdiyse saha da her topu ezdiyse , Gökhan O kalıpla o omuzu yediyse (Son 2 macın kurtarıcısıydı Gökhan hele Bursa macında tek başına defans yaptı) Rüştü üstüne gelen topu aldıysa. Hoca ne yapsın be kardeşim söyle. Tello -Bobo-Holosko- Delgado yu kesse. Neler denir di. Yahu Futbolcular kötü oynadı her zaman oldgu gibi ceza hocaya. Bence tek hatası Serdarı kurtarıcı olarak almasıydı.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |