![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Topuz kimdir ya. eskiden olsa alsalardı da artık alsanda beş para etmez bence.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen öyle abi 5 para etmez ki o kadar parayı çöpe atmazlar çnkü gelirse görülcek nasıl bir oyuncu olduğu abanıyor anca
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu habere kac kısı ınanır ??? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | o kadar paaya mehmt topuz? yaww kayseriyi bizmi zengin edecez bırakın delgado artı parayı anca edıverecegi 3 milyon euro bırakın patlasın kayserının elınde
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar ben kayseride yaşıyorum topuz büyük ihtimalle bizde birebir kendi ağzından duydum ama nasıl gelecek şartlar ve fiyatı bilmiyorum.umuarım delgadoyu vermek gibi birşey yapmazlar artı 11milyon euroda çok gerçekten topuzdan çok daha iyileri alınır o paraya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Çok net bir ifade kullandın arkadaşım. Detaylandırabilirmisin? Topuz "gelmek istiyorum" mu dedi? "Teklif var" mı dedi? "Anlaştık" mı dedi? Tam olarak neyi ifade etti? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Konu karakanat tarafından (20-05-2009 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delgadoyuda satarz buna verceğimz paranın uzerıne ekler daha iyisini alırz yaa | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |