![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | fotomaç haberi nasılsa yalandır.kaldı ki daha iyi hem savunmaya koşan hem hücuma çıkan bir orta sha oyuncusu lazım bence.artık 10 numara dönemi ufaktan kapanıyor.Koşan takım ve takım halinde savunma yapıp hücuma çıkanlar makbul | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | g.antep yeni bir hoca getirdi ve önümüzdeki senenin hesaplarını yapmaya zirveye oynıcak takım kurrmaya çalışıyor.tabatı yı da satıcaklarını sanmam.ayrıca 10 numara arıcağımıza adam gibi oyunu 2 taraflı oynıyacak topçular bulalım. tabatanın türkiye için iyi bir transfer olucağını avrupada çok zayıf kalıcağını düşünüyorum. cehlsea - barca karşılaşıyor sahada okadar golcü var eto-messi-drogba -anelka vs. golü atanlar önliberolar. bizdeki önliberoların ofansa katkısı neredeyse hiçyok
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #6 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | şu 10 numara takıntısından bi kurtulabilsek o zaman avrupa futboluna ayak uydurucaz .. orta sahada iki yönlü oyuncun yoksa avrupa maçlarına baştan kaybetmiş şekilde çıkıyosun
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #7 | |||
| Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
aynen katiliyorum .
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | |||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | iyide ben açıkçası 10 numara lı oyuncusu olmayan takımların futbollarını hiç beğenmiyorum tabi bir messi si bir kaka sı bir c.ronaldosun yoksa eğer yoksa böyle adamların çok çirkin bir futbol çıkıyor ortaya 10 numaralı futbolcu bana futbolun zevklerini tattırıryor belki avrupada çok fazla başarı sağlanamayabilir ama eğer standart oynıcaksak öyle başarı olmasın yani mesela bnce chelsea çok çirkin futbol oynuyor
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |