![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hay yaşayın...Bende Tabata kimi andırıyor diyordum..ama unutmayın A.Hassan gitti Anderlecht de takır takır top oynadı..Tabata avrupa da biraz zor oynar gibi geliyor bana..Biz Holosko,Ernst,Sivok ve Cisse gibi iki yönlü oynayabilen adamlar almalıyız..Marek Sapara bile daha çok iş yapar Avrupa da..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (10-05-2009 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ahmed Hassan kadar olsa gene iyi, ben Delgadodan daha iyi olacağını sanmıyorum. 101 şutla ligin en çok şut atan oyuncusuymuş. Delgado kazayla 101 şut atıp Tabata gibi %90ını dağa taşa vurup , sadece %10unu gole çevirse taşlanırdı herhalde. (Kleberson her maç 2-3 şut çekiyor diye yuhalanma aşamasına gelmişti) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ahmed hassan gibi yapacağını düşünmüyorum . en azından onun gibi yapsada iyi en azından hakkını verip oynasın sonra gitsin.Ahmed hassan giderken özür dilemiş tekrar kalmak istediğini dile getirmişti ama Dertören kabul etmemişti
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tabata koşan bir oyuncu, Delgado'ylan, Sergen'len, Yusuf'lan falan kıyaslanmaz bence...Çok beğendiğim bir oyuncu ama Beşiktaş'ta tutar mı bilmiyorum, eğer ortasahaya adam gibi birilerini alacaksak, ne bilim en azından bi Ernst ayarında, ama hücum yönü daha iyi olan birini alabilirsek Tabata'ya falan da gerek kalmaz zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence formamızı giyebilecek nitelikte bir oyuncu değil. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'ta ağır tempoyu kaldiracaksa iyi iş yapar
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tabata klasik 10 numaralara nazaran daha hareketli bir oyuncu, yetenekli olduğu da biliniyor zaten ama yok 101 şut attı, şu kadar golü var, şu kadar asist yaptı gibi istatistikler çok açıklayıcı olmaz bu transfer işlerinde, tabata şahis oyunu çok seven tipte bir oyuncu, dolayısıyla yüksek topla oynama yüzdesine daha fazla istatistik sığdıracaktır, beşiktaş'ta daha kollektif olabilmesi gerekiyor, delgado'dan iyi bir oyuncu olduğuna katılmıyorum, özellikleri farklı, defalarca anlattık zaten, gereksiz bir şey olacağını düşünüyorum, zaten denizli de bu transfere onay vermeyecektir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | iyide ben açıkçası 10 numara lı oyuncusu olmayan takımların futbollarını hiç beğenmiyorum tabi bir messi si bir kaka sı bir c.ronaldosun yoksa eğer yoksa böyle adamların çok çirkin bir futbol çıkıyor ortaya 10 numaralı futbolcu bana futbolun zevklerini tattırıryor belki avrupada çok fazla başarı sağlanamayabilir ama eğer standart oynıcaksak öyle başarı olmasın yani mesela bnce chelsea çok çirkin futbol oynuyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |