![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakem Biraz Düzgün oynatirsa , Etkisiz Olacağini Düşünüyorum
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakemide yeneriz z | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya fener okadar aciz durumdaki hakemle beraber yenmemiz lazım bunlar mazeret değil. maçı izlicez hakeme bizim aleyhimize kullanıcak koz vermeyelim yeter.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya eyvallah fenerin ve gs nin federasyon üzerinde nekadar etkili olduğunu biliyoruz ama bu sene için konuşursak fenerin canıda çok fazla yandı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | doğrusunda buna rağmen lig de 5.sırada fb onun için insaflı konuşmak lazım . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abi tamamda,fenerin kadrosu o kadar kötü ki,yeri zaten 5'ten yukarda olamaz.ligdeki bütün maçlarda kollanıyo demiyorum.ama derbilerde bariz kollanıyor.onların istediği hakemler maçlarına veriliyor.türkiyede hakemin köküne kıranmı girdi.başka hakem yok,bütün fener beşiktaş maçlarını bu iki çakal yönetiyo.bu tesadüf olamaz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |