![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Gerçekleri gören de var ama ne yapalım elimize silah alıp klübü mü basalım arkadaşım? Yorum yap ama genelleme yaparak kimseyi yorumlarında ZAN altında lütfen bırakma.. Üstüne alınanlar da olabilir.. Kışkırtıcı yorumlar yapmaktan lütfen kaçın... Herkes herşeyin farkında ve neyin ne olduğunu da kimin ne haltlar çevirdiğinin de farkında... Beşiktaş Yönetim le BAŞKAN seçiyor sonuçta.... Taraftar olarak Yapabileceğimiz Pek Fazla BirŞey Yok. Protesto ve tepkiler dışında.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Hadi indir o zaman o kadar gücün varsa Demiröreni koltuğundan.. Hadi düzelt o zaman bize akıl vereceğine o abilerinle yapılan haksızlıkları.. Hadi madem bundan rahatsızsın eleştiriden başka bir şey yap da görelim madem biz de eleştiriden başka yapılabilecek alternatifleri.. -Kongrede oy kullanabiliyormusun taraftar olarak? -Hayır -Şimdiye kadar Başkan'la hiç karşı karşıya geldin mi? -Sanmıyorum Abilerinin vermiş olduğu (biz babadan boyle gorduk ) akılla gelip burda bazı şeyler soylemek kolay..Madem oyle ben de sana sorarım o halde.. Sen veya abilerin gidip bu düzenin 101.yılda bozulduğunu görüyordunuz da niçin şimdiye kadar sustunuz yada herhangi bir yaptırımın yapılmasını engelleyemediniz ve sonuçlar hep Beşiktaş'ımzıın aleyhine gelişti??
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bizim yapabileceklerimiz sadece elimizden gelenlerdir ben besiktas taraftarına kızıyorum tabi bende dahilim buna bizim baskanı elestirmekle bir yere varacagımız yok toplu olarak tepki koymalıyız 1 kisinin yanına bir kisi eklenise 11 kisi kuvvetinde olur 1 kisi daha 111 kisi kuvvetinde ben mesela kolpa basının gazetelerini alıp tirajlarını artırmıyorum macları ya stadda ya da internetten izliyorum lig tv serefsizlerine para kazandırmıyorum bizim taraftar olarak birlik olup bu oyunlara bir son vermemiz lazım su anda kriz ortamında bir beraberlik ortamı olustu bunu degerlendirmeliyiz kampanyalar basladı bunun arkası da gelecektir gozlerimizi acalım biz gecen sene aslında sampiyonduk calınan puanlar ortada icimizdeki irlandalıları oynamayalım inter 1989 dan 2006 ya kadar sampiyon olamadı o kadar para harcamasına ragmen taki hakemleri ayartan juventus kume dusurulup milan eksi puanla baslayana kadar bu sene sartlar esit inter yine sampiyon olacak bizim ligimizde gs ve fb nin lobisi ortada iki sene once kablolar kesildi tepki koydular hakları olmadıkları halde baskanlarına kufur etmediler simdi biz istedigimiz kadar baskana bagıralım ne olacak bisey degismeyecek 2010 yılında secim var orada olacaksa ne olacak ben mustafa denizliden nefret eden biriyim ama su ortamda desteklemekten baska care yok takımımız herseye ragmen iyi maclar cıkartıyor ama 14 kisiyi yenecek takım dunyada yok su anda bizim yapmamız gereken ne kadar besiktaslı tanıdıgımız digiturke abone iptal ettirmeliyiz sayımız binlerle ifade edildiginde onlarda cark edecek gecen basket macında acılan pankart yuzunden mac baslamadı dunyada yayıncı kurulusun federasyona hukmetttigi ulke bizden baska yoktur heralde cok guclu serefsizler cok kimden cok para gelecekse onu sampiyon yapacaklardır ta ki biz dur diyene kadar.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |