![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Öncelikle Delgadoyu beğenirsiniz, beğenmezsiniz o ayrı konu ancak; Delgado Beşiktaş'ın kaptanı ve oyuncusu. Ona göre konuşmakta fayda var. Bazılarınız o kadar acınılacak yorumlar yapmışlar ki, demek ki hala hangi takımı tuttuklarının farkında değiller. 2. si de yorum yapan bazı dehaları gördükçe 70 milyonluk bir ülkede nasıl olurda Futbol ilerlemez sorusunun cevabını görüyorum. Onlara diyecek lafım yok, çünkü bazı kavramları anlamak için önce insani duygulara sahip olmak, sonrada futboldan anlamak gerekiyor ve de Beşiktaş ta kaptanın ne anlama geldiklerini iyi bilmeleri gerekir ki bu konuları konuşalım. O formayı terleten her futbolcuya saygı duymak gerekir. Gerçi hayatları boyunca saygı görmeyenlerden saygı göstermeleri beklenemez. Öncelikle Beşiktaş kaptanının ve oyuncusunun sakatlığına sevinenleri kınıyorum, Beşiktaşla ilgili bazı kavramları anlamalarını, öğrenmelerini, sindirmelerini ve sonra da Beşiktaşlıyım demelerini umuyorum. Delgado'nun bir an önce iyileşmesini ve sahalara dönmesini ümit ediyorum zira kaptanla kazanılacak daha nice zaferlerimiz var. Geçmiş olsun Kaptan Delgado... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hatayla da olsa bi kere de işe yara be adam :@
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Beşiktaşlı olunmuyor, Beşiktaşlı doğuluyor ama bazı Beşiktaşlılar fenerli kafasıyla doğuyor diyorum, başka da birşey eklemiyorum gocunan üzerine alınsın. Geçmiş olsun Delgado. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yazılanları gördükçe üzlüyorum.Beşiktaş taraftarına bir oyuncusu oynamayacak diye sevinmek yakışmaz.Hele hele takımın kaptanı.Tamam kötü olabilir kabul ediyorum ama sakatlanmasına sevinenlere 1 gram anlam veremiyorum yapmayın ayıptır nerde bizim Beşiktaş'lılık duruşumuz!! Bu arada geçmiş olsun kaptan!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Delgado'nun oynamasını istemezdim ama bu şekilde değil, gerçi bi sakatlığı olmasa hoca onu kesin oynatacaktı yine, hayırlısı olmuş belki de...Yerine Yusuf oynarsa hücum konusunda çok daha etkili oluruz, hoca umarım yine macerelara atılmaz, ne bilim Cisse-Ernst ikilisini ortada oynatıp solda Tello sağda Serdar'ı denemez... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado oynamıo dıe sevınemeyız arkadslar bu tür oyuncuların ne zmn ne yapacağı bellı olmuyor kötu oynadığı bır macta bır ara pası atarak oyunu cevırebılr bunu herkes bılıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |