![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel olmus , olmus'da Kaptanlık Pazubandı Kolay El Değiştiren Birşey Olmaması Lazım , Ayrica " Terbiyesizlik " Diyerek Adlandirdiginiz sey , Kullanicinin Yaptiği yorum. Bu Forum'da Kullanıcıya mı yorum yapılıyor , Konuya mı ? Biraz Dikkatli olalım.. İyi Forumlar.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. Konu Mehmet tarafından (12-05-2009 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun bu takımda kaptanlığı hakedicek ilk insandır deli ibo adam senelerini vermiş özveriyle nasıl bir hırsla oynadığını unuttuk galiba ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Yusuf'a verselermiş daha iyi olurmuş. Yine de İbo, Delgado'dan daha çok hak ediyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Olay İbo'nun hak edip etmemesi değil..Takım düzenini, huzurunu bozacak bir davranştan dolayı kaptanlığı elinden alınan adama şampiyonluk maçları oynarken kaptanlığın geri verilmesi ne kadar doğru? Yoksa İbo sonuna kadar hak eder orası tartışılmaz..Ama final maçlarımızı oynarken ne gerek var böyle bir değişikliğe..? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim görüşümce şimdi verilmesinin sebebi Delgado oynamıyor zaten doğru düzgün hep Nobre'ye ya da Gökhan Zan'a filan kalıyor kaptanlık ama Üzülmez her maç oynuyor o yüzden onun olması daha mantıklı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ibrahim üzülmez kolunda bandı olmadığı zamanda beşiktaşın kaptanıydı zaten bunun tartışılmasının anlamı yok sadece kolundaki bant eksikti yerini buldu bnce çokta iyi oldu bazı arkadaşlarımız demişler hani bu kadar kolay el değiştirmemeli çok çok doğru söylemişler çok katılıyorum ama o zaman yönetimde kaptanlık vereceği adamı iyi seçicekti özelliklerine dikkat edicekti o yüzden yalama oldu pazu bandı serdar özkan bile taktı ama artık ibo çıkartmaz onu yerini buldu diyorum ben
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |