![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | konuyla ılgılı yorumun varsa yaz arkadaşım ...konuları kişiselleştirme ...NOKTA
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
o günkü hırs , o nefret , o üzüntü anlatılmaz... O günleri hatırlamayan arkadaşlar , Ali Gültiken'in aynı gün İnönü'de Gençlerbirliğini yendiğimiz fakat şampiynoluğu kaybettiğimiz maçtan sonra GS'nin bu şampiyonluğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz deyişini bir görecektiniz ki , sırf o asalet için bile bu takımı tutnakla gurur duyduk. evet bir büyük takım taraftarının Ankaragücü gibi bir kulüple uğraşmaması gerekir doğrudur. Ama bu başka bir şey , o acı , o nefret hiç bitmedi , Zalad'ın kucağındaki topu altıpas içinde Hakan Şükür'ün önüne düşürdüğü !!!! pozisyon 60 yaşınada gelsek tüylerimizi diken diken edecek galiba
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bak simdi o günü hatirladim ;( Ne zaman aklima düsse hala icim ciz eder,hayatimdaki en büyük hayal kirikliklarindsn biridir.. Ama biz bu alcaklarla ugrasacak kadar kücük bir takim degiliz biz yendikten sonra ne halleri varsa görsünler...
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ankaragücü'nü bu sene kümeye postalayacaz Allah'ın izni ile..Bir daha da ayağa kalkamazlar, bu kadar şaibeci bir takımın yeri Bank Asya ligidir..Ligin son haftalarında ankara takımlarının maç satmalarıyla küme düşme hattının biraz üzerine çıktılar ama biz bu hafta sonu koyarsak iflah olmazlar daha. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa ben tamam ankaragüçlü taraftarların pislik oldunu biliyoruz fln tamam da yanii düşmanı daha çok düşmanlaştırmak için gerçekleştirilen çabaya anlam veremiyorum açıkçası tabiki kazanmak için çıkıcaz ama bu ankaragücü düşsün diye değil beşiktaş şampiyon olsun diye olmalı diye düşünüyorum onlar her ne yapmış olursa olsun biz beşiktaş taraftarıyız ve beşiktaş taraftarı bnce böyle düşünmemeli
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İntikammı? ne intikamı? Ya arkadaşlar şu ufak tefek takımları rakip gibi görüp onları da havaya sokup bizimde klansmanımızı düşürmeyin. Yok bursa düşman yok a.gücü intikam. Bırakalım bunları. İlla intikam arıyorsanız bizim intikamlarımız liverpolla, milanla, portoyla, lazioyla olur. Alt klansman takımlarına biz ders veririz sadece. Hiçbir maç şampiyonlukla kıyaslanamaz bile, hem maddi hem manevi. Adamlar zamanında bi aç köpeklik yapıp maç satmışlar. Satana değil satın alanla uğraşın intikam arıyorsanız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ankaragücü maçta Beşiktaş taraftarı için 900 bilet ayırmış, Ankara'da yaşıyorum ve maça gitmeye çalışacağım. Bence en zor maçımız bu. ANkaragücü maçını kolay alacağımaza inanmıyorum. Yarım sıfır olsun bizim olsun. 16 yıl öncesi aklımda dün gibi 10. dakikada 3-0 ilk yarı 5-0 bitmişti. Zalad maçtan sonra bir ingiliz spor dergisine verdiği röportajda '' Bu kazandığım paraları transferde değil, tek bir maçta kazanmıştım'' demişti. Şerrrreffsizzzzzz. İnşallah küme düşerler de akılları başllarına gelir.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |