![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi güzel hos diyorsunda cisseden 2gömlek üstün oyuncu bize gelirmi hadi gelmek istiyor diyelim hangi parayla gelir onuda söylermisin?
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sana katılıyorum...haklısın..ama senin o istediklerine..Gerard,Lampard,Essien,İniesta,Pirlo Machalele falan diyorlar..ve bonservisle alırsan 10 milyon euro dan başlıyor..kendileri de yıllık 5 milyondan aşağı gelmiyor..Hele de son Chelsea-Barca maçında da goller önliberolardan gelince o mevkinin adamları kıymete bindi..Cisse ye gelince o saydıklarımızın bir alt kategorisinde anılıyor fransa da..Hatırlarsanız,bir ara Ertuğrul onu ileriye yakın oynatmıştı ve goller atmaya başlamıştı..yani bu biraz da adamı nasıl oynattığımıza bağlı..Sonuç olarak..Cisse ,o adı geçen Sapara lardan Fink lerden kesinlikle daha kalitelidir ve faydalıdır..Tabii bu benim fikrim..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
bir gunti bir aurelio bulamıcaksak ne işe yarıyo bunlar. ya en basitinden metalistle oynadık jaja diye bir topçu izledi bu ülke al getir.kaya gibi adam defans yapar gol atar asist yapar. maniche a.madridden ayrılmış sakat değilse kovalanabilir.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Fink geliyorsa kesin giecek zaten, büyük ihtimalle de Fink gelecek ve Cisse gidecek sezon sonu...Fink Cisse'den bi vites daha ileride bence, gerçi Fink'ten de iyilerini almalıyız ama buna da şükür... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam da ,Metalist in tüm dünyaya yayılmış 80 kişilik scaud ekibi var ve kulübün kendisi menejerlik yapıyor ve kayıtlı yaklaşık 200 cıvarında topcusu var..Senin anlayacağın,eğer biz tigana yı göndermese idik ancak Jaja ,Bobo gibi adamları getirebilirdik..aksi takdirde o tip topcular vitrin edinmek için Ukrayna,Rusya gibi liglere gönderiliyor sistem gereği..Biz ,kurulmuş sistem gereği ancak o topcuları Metalistten,Zenitten,Rubin Kazan dan alabiliriz..Bakma Bobo ,bize Tigana nın şirketi sayesinde geldi..Ben Higuein i de beğenmiştim..stiline uygun bir sistemde çok gol atardı ve onu parlatıp satabilirdik..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
bu arada tiganadan bende umutluydum ama bir tane bile kendi stilinde transfer yapmadı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Cisse görev adamı ama hep al gülüm ver gülüm oyunuyor dikine gidebilen bir oyuncu alınsa Ernst'in yanına ortamız garanti olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |