![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | yusuf oyundan çıkarken spiker "tribünler yusuf! yusuf! diye bağırıyor" dedi..acaba bağıran fenerliler mi dedim..yusuf yusuf oldular da..meğer bizimkilermiş ![]() ![]() ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! Konu the_pentagram tarafından (13-05-2009 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eğer ki birgün görürsem seni elini öpeceğim yusuf.kimsenin hakkını yemeyelim ama çoğunluk senin sayende kazanda şenlik yaptık,çarşıda turladık.bize bu mutluluğu yaşatan herkese kucak dolusu sevgiler.sırada lig kupası var.kazanırsak olacakları düşünemiyom bile. bu arada tribündeki arkadaşlara sonsuz saygılarımı gönderiyorum bir izmirli olarak.ligtv sürekli fener tribününü gösterdi ama nedense beşiktaş sesi duyduk.hepinize sonsuz tebrikler
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu decadence tarafından (13-05-2009 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | helal olsun fenerlilerden yusuf yusuf sesleri çıkarttığın için ![]()
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
katılıyorum lig tv nin bize karsı bi garezi var haftasonu bile ankara maçını zor şartlarda isleyebildim buna dikkat çekmek istiyorum | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yusuf usta...Bin kere helal olsun sana, bizi utandırmadı bi kez daha...Delgado'yu aratmayacağını herzaman söyledim, hatta daha etkili olacağını düşünüyordum, önümüzdeki 3 maçtada bunu göreceğiz inş... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |