![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado bu adam baksinda bi ders alsin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sana ne söylesek az..Gönülden Beşiktaşlı olduğunu öğrenmiş olduk..O pozisyon da Gökhandan topu çalmak için verdiğin mücadeleyi kaç tane oyuncu yapardı bilemiyorum..Saygıyla eğiliyoruz önünde Yusuf Usta.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal olsun koca çınar ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | "iyi futbol iyi futbolcularla oynanır" diyenler ne kadar da haklılar. koca yusuf seni tebrik ediyoruz. inşallah yetenekli gençlerimiz iş işten geçmeden senden bazı dersler almayı başarabilirler...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nekadar senden özür dilesem azdir bize geldiginde karsi cikmisdim transfere sana laf attim ama dedigim gibi senden özür diliyorum cok büyük futbolcusun saygim sonsuz sana karsi sen bu isi biliyorsun.
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |