![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | offfffffffffff ulen offfffffff | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Fb'yi yenmedik, ezdik...Hakeme rağmen hem de, o serefsiz hakeme...Öncelikle 2 gol atan ve 1 asist yapan Bobo'yu, sonra da varını yoğunu ortaya koyan Yusuf ustayı, genelde beğenmediğim G.Zan'ı, Tello'yu ve sonra da diğerlerini gönülden kutluyorum...Hoca doğruları yaoptı, oyuncularda gerekni yaptı ve netice geldi...Bu Fb'ye en az 3 gol atmazsak ayıptı, bunu ilk maçlarda da söyledim, ama bu sefer o ayıbı yapmadık, oyuncular ve hoca doğruları yapınca netice de gelmiş oldu işte, bunu görmüş olduk...Bunun devamı gelecek inş. ve ligi de götüreceğiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kupa zaten bizimdi ![]() ![]() ![]() Bizim olan bir şeyi nasıl bizden almnak için umutlanır ki bu ezikler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hocam sana tesekür ediyorum ve insallah lig kupasinida alacagiz, bu arda cok konusan selcuk gördü sanirim türkiye kupasini. ve rüstü de bu yastan sonra kupayi gördü fb de kalsaydin biraz zor görürdü ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoca iyi konuşuyo,iddialı konuşuyo,teker teker hedef gösteriyo ve başarılıda oluyo..Allah seni başımızdan eksik etmesin Hocam..Ne iyi ettin de geldin..Şimdi sıra Şampiyonlukta..A.gücünü yenersek iş %70 biter.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |