![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
*Yanlışınız var Nouma Bobodan 2 cm uzundu. Ayrıca siyahi olmasının da avantajıyla feci zıplardı. *Dünyada tek başına 4-5 savunmacıyla fiziksel mücadeleye girebilecek fazla forvet yok. Sen ileriye Boboyu dikiyorsan arkasına koyduğun 5 li ortasahanın en az 3 tanesi hızlı, driplingli, rakibi dağıtan, şut becerisi olan hücumdayken forveti 4leyen adamlar olmalı. Beşiktaşta bu işi hakkıyla yapabilen tek isim Holoskoydu, o da ligin büyük kısmında Boboyla aynı yabancı slotunu paylaştı. Şimdi ağır ama diğer özelliklere uyan Yusuf da geldi, sistemin başarısı ortada. Noumaya gelince, -zorla efsane bir adamın açığını söylettiriyorsunuz- Nouma canlıyken de Beşiktaşa ne varmiştir? ligde 16 gol atmış, Beşiktaş 4. olabilmiş. Hasan Özerin 18 gol attığı Gaziantepin 3. olduğu sezonda. 2000-2001 sezonunda uefra kupasını biz mi kazandık da Noumayla haberim yok. Beşiktaşın forvetine tek başına kimi koyarsan koy zaten 15 gol atar da biz 3 tane adam koyuyoruz sonra her biri 20 tane gol atsın istiyoruz. Dünyada aynı tip forvetler arasında müthiş uçurum yok. Boboyu 2 sene önce marsilyaya falan vermiş olsak bugün en kötü Lyonda izliyorduk. o zaman da "Nobre bizim oyuncumuz değil, bak fransa liginde çok parlayan Bobo bi adam var, adam geçiyor şut atıyor kafa vuruyor ah ah" diyecektiniz. Alıntı:
Dzekoyu Allah aşkına kaç paraya alabiliriz söyleyin. Dzeko şimdiden 1. sınıf golcü olmaya adaydır. Öyle adamlar da süpper ligimize parayla getirilemez, ancak biz yetişltirebiliriz. Elimizdeki Batuhanı da seneye takıma monte edersek kendi Dzekomuzu yetiştiririz. Alıntı:
Yahu Beşiktaş hayatında 10-12 milyon euroya transfer yapmış mı? Alınan en pahalı adam 5 milyon euro+2 futbolcuyla Holosko. onda bile kıyametler koptu. Bobo bize 2 milyona geldi, Delgado 5 e, Nobre 3'e. Fm mi oynuyoruz burada, türk takımları en son ne zaman 10-12 milyon euroluk transfer yapmış? Yapan fb de gidip işte o muhteşem liglerden en muhteşem 2.sinin gol kralını aldı, sonuç? 2 milyona gelip 15 gol atan Boboyu beğenmiyorsun, 12 milyona aldığın adam maksimum 22-23 gol atınca (Güiza gibi 10 u da bulamayabilir) tapacak mısınız? Grafite kimdir ya 30 yaşına kadar senede 10 gol atmış adam jübileden önce 20 golü geçti diye Pele mi oldu başımıza? Geçen sene Kölnden Helmesi alsaydık "aman 2. ligden adam aldık, fb ispanya gol kralını gs milan barosu alıyor biz kölnün forvetini" demeyecek miydiniz?" Sizin aklınıza değil ama Dunganın aklına Pato sakatlanınca Boboyu davet etmek gelmiş. Fazla fm oynamayın arkadaşlar, ben de uzun süre oynadım, artık pek oynamıyorum. gerçek hayat, gerçek futbol piyasası çok çok farklı. Konu karakanat tarafından (15-05-2009 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.. | |||||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobô'yu göndermek istiyorsunuz bu kadar da ona bakarsanız rüştü,gökhan zan,üzülmez,holosko,nobre,serdar özkan,kurtuluş vs.yurtdışında veya başka takımlarda bunlardan iyileri var o zaman bütün takımı değiştirelim birinden daha iyi bir futbolcu var diye adam değiştirirsek ohoo önce kötü oynayanları değiştirirsin takımda herkes iyidir ama takımı bir basamak yükseltmek istersin işte o zaman daha iyilerine bakalım dersin ama şu anda öyle bir durumda değiliz önce kötü oynayanları gönderelim de.Gerisine sonra bakarız.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
![]() ![]() ![]()
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aman ya isteyen istediğini desin artık cevap verme zahmetinde bile bulunmayacağım adam ne kadar golde atsa iyide oynasa gözünüzde bitirmişsiniz ben ne desem boş o yüzden hiç birşey sölemiyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo bu sene 41 macda 17 gol 14 asisst yapdi iyi bir sezon oynamamasina ragmen kötü bir istatik degil ki düsünürsek her macida oynamadi bu adam surda 3 mac kaldi bakalim bize bu 3macda ne yardimda bulunur bana sorarsaniz kalmasi gerekiyor ama iyi bir fiyat gelirsede satilmasi gerekiyor diye düsüniyorum
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Karakanat abi, bende Fm oynamıyorum, bıraktım artık...Gerçek hayattım yanii, sizlerinde gerçek hayata dönmesini istiyorum ama...Bobo'yu sevebilirsiniz, iyi de golcüdür, lafım yok, ama Grafite kimdir deyip Bobo'yu kral yapmak, bana biraz tuaf geliyor...30 yaşındaysa 30 yaşında, 4 sene daha oynar olur 34 yaşında, ne olmuş yanii, gollerini sıralarsa sorun yok, Bobo da gollerini sıralasa sorun olmayacak zaten, ama sıralayamıyorki!..Helmes geçen sene öyleydi belki ama bu sene parladı, zaten de öyle dedim ben, bu sene parladılar diye, İbisevic falan da öyle, bunlar hadi küçük bi takımda olur, Guiza gibi aynen, kontra ataktan atar golleri gibi bir şey olsa tamam diyeceğim ama bunlar zirveye oynayan takımlar sonuçta, Alkmaar'da da bu sene parlayan Moinur diye biri var mesela, 10 numara topçu, eğer büyükler bunları kapamazsa sen kapacaksın, kapamayacaksın konuşmayacaksın Avrupa'da başarı Avrupa'da başarı diye...Sezon başını hatırlıyorum ben, Bobo 20 golü rahat geçer gol kralı olur diyenler çoğunluktaydı ve bende bunların içindeydim, ama Bobo kadroya bile giremedi Denizli geldikten sonra, oynadığı zamanda hiçbir varlık gösteremedi...Arada çıkıyor böyle 1-2 gol atıyor sonra yatış, ben böyle golcüyü ne yapayımki şimdi, kötü Gs takımında bile Baros kaç gol atmış, gol kralı olmuş, ayıp yanii...Biz 10 milyon €'luk transfer yapmadık hiç doğru, ama yapalım diyorum bende artık, yoksa başarı maşarı hayal Avrupa'da...Zaten Bobo'yu 7-8 milyon €'ya satarsak dedim, onun üstüne de koyarlar 3-4 milyon € alırsın taş gibi forvet...Ş.Liginden gelecek para da var, bunları ne yapacağız yanii, eğer başkanın borcunu bu paralarla kapatacaksak yine kabulüm, ama boşa gidecekse bu paralar cidden yazık yanii... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |