![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala beklentisi olanları anlayamıyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yusuf bize yeter delgado olmasa da olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | slm,,ben çoğu kez delgadonun eleştirildiğini beğenilmediğini duyduyorum çevremden,,tabii ki bende kabul ediyorum büyük adam ama kötü oynuyr bazen,,ama bunda tek sebep kendisi değil,alexin lincolnün oyunlarını beğendiğimiz dönemde takımları oyunu rakip sahaya yıkıyodu,kısa alanda kaleye yakın yerlerde oynuyolardı ve yeteneklerini gösteriyolardı,,ama bizim maçlarda oyun 70 metrede oynanıyo,top bi orda bi diğer tarafta,,delgado bırakın 18 çevresinde olmayı,bizim liberodan top almaya geliyo cissenin yanına,,e tabii golden uzak olur orlarda oynarsa,, | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir de şu Alexin kupada attığı golü gördünüz değil mi. Ne kadar bedavadan bir penaltı. İşte böyle böyle istatistik canavarı oldu bu adam. Yeni değil eskiden de böyleydi, 3-4 lük maçta 2004 yılında pancuya attığı penaltıyı hatırlıyorsunuz değil mi? İşte hacettepeye karşı 7 gola tılan maçta hattrick yapan alex, işte olmayan penaltıları gole çeviren alex, işte bu sezon da 15 gol 20 asist yapmış ama takımını uefaya bile kılpayı götürebilecekl olan alex. ben takımı öyle alexin üzerine ( veya lincoln) kuracağıma delgado gbi muhtaç olmadığım, yaptığı işler ekstra olan bir adam dursun kadroda, daha iyi. bizde hücum yükünü bobo-nobre-holosko-tello-delgado-yusuf tam 6 adam çekiyor, fbde bir tek alex-güiza, gsde baros-lincoln-arda çekiyor. bu takımlarda bu saydıklarımdan 1 tanesi oynamasa problem ligde kupada durumları anlatıyor herşeyi. biz yukarıda saydıklarımdan 3 tanesini yedekte tutabiliyoruz. Konu karakanat tarafından (15-05-2009 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |