![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Bu cevaptan diğer eleştirenler gibi bende eleştirdiğim için üzerime vazife çıkardım.Size çok kısa bir soru soracağım ..canla başla üstelik 35 yaşında her maç 90 dakika mücadele eden İbrahim Üzülmezin aldığı paranın yaklaşık 2 katını yatarak alan Delgadoya başarılı diyorsanız " bir Beşiktaşlı olarak vicdanınız sızlamıyorsa" o zaman en büyük Delgado..
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yil07/08 29lig macinda 9gol 7 asisst bu yil26mac oynamis 6gol 5asisst sana sorarim biz bu adami ne icin aldik forvet oyuncularimizi beslesin diye bir lider olsun diye asisst yapsin diye sana birsey söyleyimi bizim holosko ve bobo delgadodan daha cok asisst yapdi tello iki katini yapdi hatta. biz delgadoyu kötülemek istemiyoruz sadece görünen tabloyu anlatiyoruz..delgado cok büyük bir yetenek kabul ediyorum harikalar yaratabilir ama etkili olamiyor buda performansina yansiyor malesef. delgadoya cok sans verildi bazi zamanlar kullandi ama cogunda kullanamadi. senin söyledigin kadarda mac kurtarmadi aklima bir zurich maci geliyor onun sayesinde maci aldik ve birkac mac daha var 100%onun sayesinde maci almamiz ama bunlar cok nadir birde basarili olmadigi maclari sayalim terazinin agirligi daha cok basarisizin maclari olur.. ama insallah sakatlikdan bomva gibi döner hepimiz seviniriz delgadoyu hepimiz seviyoruz bol sanslar dilerim hem kendisi icin hemde besiktasim icin..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hacı boşa konuşuyon.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Baba Delgado bu sene gelmedi ki yaw..Rotterdamda 2007 fln mı tarih? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen abi aynen ricardinho cok kaliteli bir oyuncuydu cok iyi bir oyun kurucuydu harika bir oyuncuydu cok zevk aliyordum onu izlemekden ve dedigin gibi ona destek verilseydi cok büyük basarila imza atardi ama nedense cikilmadi aurelio denen adam oyuncumuzu döviyor birsey diyen olmadi ve onuda gecdim aurelio bu takima gelsin diyorlar..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |