![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | 89 hafta bekledik bir hafta daha beklemekten birşey kaybetmeyiz..Allah korusun en fazla şampiyonluğu kaybederiz onada alışığız...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | hadi derbileride geçtim artık delgado bu takıma geleli 3 sene oldu ve aldı Beşiktaşı ve tek başına maç kazandırdı diyebileceğimiz toplasan 5-6 maç vardır bir tanesi kalmış aklımda direk Zurih maçını hatırlıyorum uefa ön elemede.başkada aklımda kalan yok açıkcası.ayrıca ben kendi şahsıma delgado düşmanı deilim aksine 2 senedir aldığım formalardada Delgado yazıyor sırtında.ama olmuyorsa kaldıramıyorsa yapılacak bir şey yok. Klebersonda süper bir futbolcu kariyeride tartışılmaz ama olmayınca olmuyor işte bizde olmadı..bunun gibi birşey | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kaka bi sene evvel Dünya'yı salladı da ondan ses etmiyorlardır belki..Mantıklı değil mi? ![]() Biz Delgado'dan Dünya'yı sallamasını fln istemiyoz hacı..Beşiktaş'ın 10 numarası gibi oynasın, maç kazandırsın, terinin son damlasına kadar mücadele etsin istiyoz...Hangisini yapabiliyor bunların Matias efendi? İsviçre, İsveç, Danimarka, Hollanda, Norveç gibi liglerde efsane olur Delgado..Yumuşak liglerin oyuncusu..Ama bizim lig öyle değil işte..Top oynatmazlar adama..Ölümüne savunma, deli gibi sertlik var...Delgado da bunlar karşısında etkisiz kalıyor..Onun da elinde değil yani..Adam napsın..O da ister daha iyi olmak..Benim lafım Delgado'ya değil zaten...Ona hala inanıp, güvenenlere...Olmuyor işte..Taraftarın beklediği o süper yıldız Matias değil..Olamaz da..Bakış açımızı sığlaştırıp, kör bir zihniyetle hala inanalım mı yani? Bekleyelim mi? Ha patladı ha patlayacak...Delgado budur, bundan öteye de gidemez..3 yıldır gösterdi bunu bize.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gelsin bakalım... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |