![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 3 hafta sonra konuşuruz bunları,bir şampiyon olalım. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| |
| | #12 | ||
| last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bencede kalmalı ya ersnt le baya iiler | ||
| | |
| | #13 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | 1.5 çok ya 1 yeter cisseye | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben şahsen sevindim cissenin kalmasına bir tek aurelio gelse ciisse gider aksi takdirde gönderilmemeli.Aurelio hem yabancı kontenjanına takılmıyor hem başka mevkilere yabancı transferine engel olmuyor hem de çok iyi bir oyuncu yani tello ernst ciise yada aurelionun oluşturduğu bir orta saha gayet güçlü görünüyor.Bence asıl sorun sol bek üzülmez seneye 3 kupayı kaldıramaz ikincisi sol forvet yani şu anda yusufun oynadığı yer çünkü seneye yusufun bu kadar etkili olması beklenemez çok yaşlandı o bölgede yabancı statüsünü doldurmayan her iki ayağınıda kullanabilen Topuz düşünülebilir fenerbahce trabzon ve gese peşinde şampiyonlar ligine bir tek belkide biz gidicekken bu avantajımızı değerlendirip onu kadroya katsak çok iyi olur. Hatta belki bira lüx ama toramanaın yerine yabancı bir stoper mesela çek ujfalusi tarzında güçlü sert tecrübeli bir stoper çok iyi olur...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (15-05-2009 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #17 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bizim takımımızda öle bi sorun olucanı sanmıorum zaten yönetim böle bişeye fırsat vermez ayrım yapmaz herkese hakkı olanı verir bence .. ezikler gibi yok o 3 milyon alıyo ben nie 2 alıyorum carlos 4 alıyo ama bişey yaptğı yok ben gol kralıyım 1.5 alıyorum falan filan yapmaz bizimkiler ![]() ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #18 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle Devam Edicekse kaLsin.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |