![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Cisse'nin kalması demek Fink transferinin yatması demek...Bence Fink Cisse'den bi adım daha önde, onun alınmasını da fazla desteklemiyorum ama Cisse mi Fink mi derlerse Fink derim şu anlık...Ernst'len Cisse iyi anlaşıyor diyorlar tamam ama Fink'len daha iyi anlaşırlar ona bakarsanız, 2 alman defansif yönden çok iyi yapar takımı, ama hücum konusunda sorunlar yaşayacağımız bi gerçek her 2 ihtimalde de... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cisseyi senelerdir ya tek izledik ya da uğurla izledik.İlla değerlendirme yapacaksanız Ernst-Cisse ikilisine göre değerlendirme yapın,bu ikili bence çok iyiler.Cisse evet defansa yönelik bir oyuncu ama Ernst öyle değil Ernst izlediğim kadarıyla sürekli ileriye destek veren bir oyuncu.Bence bu ikili gayet iyi he dersinki M.Topuzu alırım yabanjı kontenjanı da açılmı$ olur o zaman amenna.Ama gelecek bir oyuncunun Cisseden iyi olacağını dü$ünmüyorum.Bu sene bir yabancı yollamalıyız ki o da Delgado... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok haklısın arda eğer avrupa diyosak daha kaliteli bi adam almalıyız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Geremi veya Aurelioyu alacaksan Cisse gitsin ama yok Finki alacam diyorsan kesinlikle Cisse kalmali !! Ben Cisseyi begeniyorum zaten, nezaman Cisse olmadimi puan kayip ediyoruz!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | top yapan adam lazım bıze | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | cisse ernst gelene kadar sövdügümüz adamların basında geliyordu ama sanırım adamın yanına bi topcu lazımmıs ![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu sezondan sonra cok buyuk SIKINTI YASAYABILIRIZ elimizdeki yabancilari tutma konusunda ozellikle holosko bobo ve sivok bu uslu kesinlikle takimda tutulmali bu omurgayi bozmamaliyiz sivok ernst holosko bobo ve tello bunlar harici yollanabilir ama ben cisseden daha iyisini almicaksak eger seidou keita veya poulsen gibi oyunu iyi kurabilen ve gerektiginde gol gol pasi uzaktan sert sutlar atabilen bir adam almayip sadece defans yapsin diye adam alacaksak cissenin kalmasini tercih ediyorum yani hazir uyumu yakalamisken yine ayni tarzda bi adam alip maceraya girmeye gerek yok gibi geliyor bana bunun yerine bize 2 tane beton gibi bek lazim bence beklerimiz kabak gibi siritiyor clde dahada cok siritir bu beklerle takim sol tarafa kadlec alinabilir genc ve iyi bir futbolcu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | doğru karar... tayfur giunti den sonra en iyi ikili... ee tabi türkiye'ye gelecek oyuncunun taraftarı mutlu etmesi için hem top kurtarması hem çalım atması hem orta yapması hemde kendi yaptığı ortayı kafayla gol atması lazım... boş konuşmayın! çok doğru karar sevindim...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |