![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben konuyu görmesem ''Kİmse Ankaragücü maçından bahsetmiyor'' diye konu açacaktım. Her maç zor ama oynandığı zaman ve içerdiği konum itibariyle bu sezonun gerçekten en ama en zor maçı. Ankaragücü ilk defa bir deplasman takımına %5 lik kontenjanı uyguluyor. Bu da maçta 900 Beşiktaş taraftarı olacağı anlamına gelir (16-17 bin Ankaragüçlü). Adamlar zaten Bursayla kanka, hiçbir neden olmadan bizden nefret ediyolar. Ayrı bir hırsla hazırlanıyorlar. Ligde bulundukları konum itibariyle bize kaybederlerse (inşallah) ligin dibine doğru gidecekler. Son 5 haftada sadece geseye yenildiler. Hikmet Karaman takıma geldiğinden beri iyi bir ivme kazandırdı. YAni üstü üste bu kadar neden varken çok ama çok dikkatlli olmalıyız. Federasyon sayesinde c.tesi sivasın galibiyetinde maça 2. olarak çıkacağımız da unutulmasın. Bu da inşallah bizim futbolcularımıza stres yaşatmaz. Bu hafta kazanırsak % 98 şampiyonuz diyorum başka da bi şey demiyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | takım yorgun ama bahane kabul edilmeyecek bir dönemdeyiz ank.gücünü mutlak yenmemiz gerekiyor hacettepe sivastan puan alır diye düşünüyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kupa Psikoloji'si Geride kaLdi , Şampiyonluk İçin Savaşıcaz Artık ! " Şampiyonluk Bizim , Kupa Bizim "
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet,haklısınız...İnşallah ligin sonunda daha büyük coşkuyla sevinmek nasip olur bizlere...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |