![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet cok dogru söylüyosun sezon basindan beri hic bir varlik gösteremeyen oyuncular simdi 2-3 mac iyi oynadi diye fikrini degistirenler var. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
cisse'nin ofansiv yönü cok zayif ileriye dogru fazla katkisi olmuyor. sampiyonlar ligi icin iki yönlü cok iyi bir adam sart ernst ile birlikte. bobo konusunda seninle ayni fikirdeyim. Konu carsialayinakarsi tarafından (21-05-2009 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya Cisse Besiktasta sampiyonlar finali oynamis tek futbolcu ![]() Sampiyonlar ligi icin yeterli degil demeniz biraz sacma geliyor arkadaslar.. Serdar Ozkan gibi adamlar oynuyorsa sampiyonlar liginde Cisse haydi haydi oynar! Lutfen dusunerek yorum yapin, sadece yorum yapmak icin yorum yapmayin (gulunc oluyorsunuz) !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
eger büyük hedefin yoksa cisse tabi'ki oynar ama besiktasin herzaman büyük hedefleri olmalidir. sadece defansiv yönde katki saglayan bir oyuncuyla avrupada basari gelmez bu benim düsüncem. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Cisse-ernst uyumu ortada, alternatif futbolcuya kimse birşey demez ama yabancı yedek almakta şu şartlarda fazla lüks bizim için. öncelikle takıma aldıgın gibi 11 de direk oynaması gereken oyuncular şart. ama iyi önlibero ? bul bulabilirsen. bence çok iyi adamlar var ama fiyatlarıda inanılmaz uçuk.Artık futbolda herkes farkında maçları ortasahanın kazandığının.buda bu tip oyuncuların değerini dahada arttırıyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |