![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla belki biraz abartmış gibi olacağım ama sezon başlarında yapılan kamplarda,Muhammet ve onun gibi gençleri de götürmek iyi olur.Her açıdan.Büyük gelişme yaparlar.Beklenenden daha kısa süre de,gelişmelerini tamamlayabilirler. Her şeyden önemlisi böyle bir ortamda bulunmak bile onlara yeterli olur,diye düşünüyorum. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | daha önce yapılan incelemelerde boyunun 1.69 civarında olacağını söylemişlerdi karakterini anlamak için 5-6 senesi var.ama inş. görüntülerde izlediğimiz gibi topla çok oynamaz. tabi 3-5 dakikalık görüntüler aldatıcı olur
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İnşallah geleceğin Serdar Özkan'ı olmaz. 16 yaşında ilk kez a takımda oynayan Serdar'ı bi de şimdiki Serdar'ı düşününce yani ... Bi de merak ettim bu gençlere basket de oynatıyorlar mı? Bence bir miktar basketbol da antrenman içinde olmalı, hem boy uzaması açısından hem de sıçrama kabiliyeti açısından iyi olurdu. Bir de oyunkuruculuk yetenekleri için ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayirlisi insallah besiktasimizda efsane bir isim olursun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |