![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yusuf delgado alex lıncon colman gıbı bır orta sahamız olsun onlıbero ne gerek var baskanımız alırrr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yusufu oynatıp deLqado'yu ßi kac mac kenara cekerse deLqado qaza qeLir bence..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne ikisi kardeşim 1 tanesini bile kaldıramıyor bu takım, önlibero yalnız kalıyo dolayısıyla orta saha zaafiyete uğruyo..Bana sormayın,Anti 10 numaracıyım ben.. ![]() Konu RamesooN tarafından (10-01-2009 Saat 09:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | tabiki oynamaz oynasında bi ton gol yiyelim dimi zaten defansta sorunumuz var bi de orta saha bıraksın yardım etmeyi bitelim.haa ön liberoya çok iyi dinamo gibi bi adam gelirse belki ama zorlamaya gerek yok yani 2 tane ileriye dönük orta sahaya gerek yok özellikle tello da varken oynarlarsa biteriz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bobo; 3 forvet + Delgado oynama riski göze alnımıyor diye kenarda bekliyodu..Bu transfer onun için iy değil kötü oldu.. Zira Matiasın olmadığı maçlarda Direk Yusuf oyuna girecek ve o risk devam etmiş olacak..Dolayısıyla da Bobo hiç forma şansı bulamicak.. ![]() 2si yanyana oynar mı konusuna gelince.. ![]() ![]() Matiasın 3 maçta veremediği 1 ara pasını Yusuf gözü kapalı verir dyen arkadaş da çok haklı.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapo - Sol bek S. Kurtuluş Geremi - - - Tello Holosko - - - - - - - Ekrem Nobre Yusuf 60'tan sonra oyuna girer, Delgado da sezon sonu gider. Yani ben olsam ikisini de ilk 11'de oynatmam. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Birzamanlar Sergen mi Sifo mi, Sergen mi Tumer mi, Ricardinho mi Delgado mi derken.. Simdi 40 yasina gelmis Yusuf ile Delgado mi diyoruz!! DEMIROREN YETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |