Alıntı:
ttarlabasi´isimli üyeden Alıntı
Evet Denizli gençlere şans vermeyen bir teknik adam bariz. Ama kadroda tutup oynatmamaktansa oynayacakları kulüplere kiralanmaları mantıklı.
Forvette daha Bobo şans bulamazken Batuhan kalsa ne olacaktı? 2. yarıda 2 maç bile oynayamazdı. Bu sizleri mutlu mu eder? Gitsin Eskişehirde kendini kanıtlasın sezon sonu gelsin. Hem kendini geliştirsin hem de maç eksiğini tamamlasın.
Emre Özkan ve Aydın Karabulut da öyle. Ertuğrul bu 3 oyuncuyu kadroda tuttu da kaç kez oynattı??? Sabrı kalmamış bir camiada sol beke Emre Özkan'ı koyarak başlamayı kim göze alabilir. Bir hatasında hem T.D. hem de futbolcu yanar. Bizi medyamız belli!
O yüzden bu gençleri kaybetme riskini almaya gerek yok. Gitsinler Arda'nın Manisa'da kendini kanıtladığı gibi kendilerini kanıtlyaıp gelsinler başımızın tacı olsunlar.. |
ne güzel özetlemişsin durumu, şimdi çok fazla tepki gelecek biliyorum ama seninleyim. Daha bobo kulübeden çıkamazken tutturmuşlar batuhan diye, bu çocuk kendi kapasitesinin üzerinde gelecekte çok iyi bir golcü olmya potansiyeli var bunu kulübede bobo'nun yanında oturarak yapamaz kiralık gitmesine laf edenler biraz daha mantıklı konuşsun. Aydın'ı ayırıorm çünkü kısa zamanda takımda önemli sorumluluklar alabilrdi oynadığı dönemde saha içindeki duruşuyla da bana bunu hissettirdi keşke gönderilmeseydi hala daha tepkiliym hem tüpçüye hem de hocaya
şimdi asıl önemli nokta şu : biz kısa vadede başarı mı istiyoruz (bu başarının da şampiypnluk olduğu kesin) yoksa sezon sonuna kadar 1 belki 2 tane genci takımda oynayabilecek seviyeye getirmeye mi çalışıyoruz ? Siz bu kadar kısa sürede bu ikisini de isterseniz kusura bakmayın ama hayal dünyasında geziniyorsunuz bence. Teknik adamlar da önce başarıları dolayısıyla şampiyonlukları ile anılır çok azı altyapısına verdiği destekle gündeme geliyor öyleyse şu ortamda denizli'nin yerinde siz olsanız eminim aynı şeyi yapardınız, ben sezonun 2. yarısı için yani kısa vadede başarı istiyorum artık bunu BEŞİKTAŞ taraftarı hakediyor istemek hakkımız eğer önümüzdeki dönemlerde yani uzun vadede strateji altyapıya yönelik oluşmazsa o zaman konuşalım, varın kararı siz verin?