![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kalmalı.Kalacaktır da zaten.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | adam depara kalktimi harbiden tirsiyor karsisindaki defans oyunculari besiktasta kalmali herzaman dedgim gibi buyuk takim iyi oyuncularini satmaz heleki sampiyon olan kadronun en onemli parcalari kesinlikle bozulmaz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok para isteriz !
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | holoska beşiktaşta olmaktan mutlu... biz beşiktaşlılar holoskonun beşiktaşta olmasından mutluyuz!... yönetim bi gaflete düşmez inşallah holosko gibi bi adamı zor buluruz!... holosko gidemez.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Degerini bulan oyuncuyu yollayacaksin arkadas ben bunu bilirim bunu söylerim, 10 milyon eu verseler hemen yollayin ama Hamburg takimi öyle büyük paralara transfer yapan bir takim degil... Bize CArew ve Ronaldo tarzinda 2 forvet lazim sampiyonlar liginde bu takimla hicbisey yapamayiz gibime geliyor...
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |